Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 16. mart 2016. godine

LAV

Posao: Imate odlične poslovne planove koje biste voleli da sprovedete u narednom periodu. Imaćete solidnu podršku osoba koje imaju dosta zemljanog elementa naglašenog u svom ličnom horoskopu.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi imate osećaj da ste pomalo pod emotivnim pritiskom. Partner je pomalo tvrdoglav.

Zdravlje: Ukoliko očekujete dijagnozu, ona može biti netačna.

DEVICA

Posao: Sanjate o velikom novcu koji bi trebao da vam stigne preko polja inostranstva. Ukoliko imate rođake na području Nemačke možete biti prijatno iznenađeni svotom novca koji ćete da dobijete.

Ljubav: Privlačite čudake i nije vam dosadno. Jedna Škorpija je odličan spoj sa vama. Nećete puno da čekate na razvoj situacije.

Zdravlje: Digestivni trakt vam je dosta loše naglašen.

horoskop-vodolija-more
Pixabay.com

VAGA

Posao: Uživate u poslu i niste neko ko bi radio za dzabe. Veliki novčani priliv vam je na vidiku i vi svesno idete prema tom pravcu. Uspećete da povoljno naplatite svoj rad ali za neko vreme.

Ljubav: Ukoliko ste muškog pola privlačiće vas zrelije ženske osobe koje su finansijski stabilne. Može da se rodi ljubav između vas i pretpostavljenog.

Zdravlje: Bubrezi su vam slabija tačka.

ŠKORPIJA

Posao: Isuviše ste okupirani svojom novčanom situacijom pa i ne gledate druge segmente života tako primarno. Možete da gubite na nekom drugom segmentu mnogo više, nego što bi trebalo. Bar ćete biti dovoljno skoncentrisani.

Ljubav: Svesni ste svojih potreba, ali ništa nećete preduzeti povodom svog ljubavnog života. Još uvek vam nije prioritet ovaj segment.

Zdravlje: Imate povremeno povišen krvni pritisak.

< Idi na prethodnu stranu                      Idi na sledeću stranu >

 

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

66 Shares
Share via
Copy link