Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 16. mart 2016. godine

STRELAC

Posao: Isuviše ste okupirani finansijama da ste pod većim pritiskom. Ne dopustite da vam se takve stvari ponavljaju u nedogled jer je u suštini ovde primarno samo to što ste pod uticajem sporih planeta koje vas testiraju što se izdržljivosti tiče.

Ljubav: Imate dovoljno dobre aspekte što se vašeg emotivnog segmenta tiče. Mars, planeta strasti, je konkretno kod vas i čini vas neodoljivim za suprotan pol.

Zdravlje: Glavobolja.

JARAC

Posao: Još uvek imate dobre aspekte, koji podržavaju vaše ideje i nije na odmet da se povremeno priključite konkretnim poslovnim aranžmanima koji vam se nude. Vaša karijera može da krene jednom uzlaznom putanjom, ali samo ako ste vi spremni za tako nešto.

Ljubav: Partner je tajnovit i ne možete tek tako da mu priđete. Nešto veliko može da krije. Budite dovoljno intuitivni u svojim namerama.

Zdravlje: Povišen holesterol.

horoskop-dnevni-pisanje
Pixabay ©

VODOLIJA

Posao: Isuviše ste okupirani temama timskog rada da vam se ponekad čini da ste se pomalo distancirali od realnosti, kako u suštini i izgleda kada ste vi i vaš novčani priliv u pitanju. Nećete oskudevati u novcu, ukoliko budete uvideli da ste se dovoljno dobro složili u nekim idejama.

Ljubav: Možete se zaljubiti u uspešnu osobu koja bi vam značila mnogo više nego obično. Nije loše da se ponekad bavite više sobom, nego drugim ljudima.

Zdravlje: Kolena su vam slaba.

RIBE

Posao: Još ste u pripremi terena za vaš finansijski priliv, koji neće biti mali. Imaliste solidan period i niste gubili vreme na nebitne partije od kojih niste imali veće vajde. Ono što ste zamislili još se nije prikazalo isplativim jer ste mudro ćutali.

Ljubav: Ukoliko se niste slagali sa jednom Vagom imate šansu da se pomirite i da ponovite ljubavnu priču. Test ćete ovaj put položiti.

Zdravlje: Nemate ozbiljnih tegoba.

Nedeljni horoskop pročitajte ovde.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

66 Shares
Share via
Copy link