Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 16. mart 2016. godine

Ovnovi u statusu kvo, Bik u ljubavi s Jarcem, dobra trgovina za Blizance, Rakovi se dobro zabavljaju, Lavovi imaju odlične poslovne planove, Device privlače čudake, Vage uživaju u svom poslu, Škorpije i Strelčevi su okupirani novcem, Jarčevi imaju dobre aspekte, Vodolije su timski igrači, a Ribe ponovo s Vagom. Ovo je današnji horoskop za 16.03.2016. godine.

OVAN

Posao: Imate odlične predispozicije da nove ideje pretočite u solidan finansijski priliv. Niste se odrekli ni starih potreba kao ni navika, osim što ste odlučili da uvedete novine, koje će se isplatiti i omogućiti vam da se osećate bolje i vrednije.

Ljubav: Na polju ljubavi kod vas je još uvek status kvo i nemate baš nameru još uvek da se pokrenete i da češće izlazite.

Zdravlje: Solidno i bez većih tegoba.

BIK

Posao: Podstiče vas nečiji stav da se promenite na bolje. Hoćete da prihvatite obaveze koje su vam date kao imperativne bez dvoumljenja jer ste se umorili starih navika koje vam ne donose profit.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Jarca je solidna ljubavna priča i ne treba da odustanete ukoliko osetite da gubite tlo pod nogama.

Zdravlje: Smanjite slatkiše.

horoskop-za-danas-hrana-ljubavi
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Biznis vam zavisi od odnosa sa ljudima koji vas podržavaju u poslu kojim se bavite. Ukoliko se bavite trgovinom na finansijskom tržištu, bazirajte se na prodaju srebra i, trenutno, kupovinu zlata.

Ljubav: Veza sa osobom rođenoj u znaku Vage ili Bika je solidna odluka. Nema potrebe da se preispitujete s obzirom na to da su se muški i ženski princip danas malo lošije kotirali.

Zdravlje: Cirkulacija vam je pomalo loša.

RAK

Posao: Dan iskoristite da se dobro zabavite bez obzira na obaveze i vaš lični status. Bićete podstaknuti da se menjate na jedan kvalitetan način bez velikih muka. Šteti vam vaša kolebljivost.

Ljubav: Privlače vas partneri koji su isuviše materijalni da se ne savetuje da se nervirate ukoliko uvidite nečiju indiferentnost prema vašim emocijama.

Zdravlje: Nemate veće tegobe.

Idi na sledeću stranu >

 

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
66 Shares
Share via
Copy link