Koronavirus

Mirsad Đerlek: Ako ne budemo mogli na Zapad, ima i na Istoku lepih zemalja

U moru vickastih izjava koje poslednjih dana čujemo od raznih zvaničnika, jedna se izdvaja svojom, takoreći Njuzovskom duhovitošću.

Državni sekretar Ministarstva zdravlja, Mirsad Đerlek, govoreći o vakcinama, ‘zavuče’ nam ga, narodski rečeno, i ne trepnu.

I to odgovarajući na pitanje vezano za vrlo ozbiljnu temu – da li će se gledati u svetu ko je koju vakcinu protiv korone dobio i na osnovu toga davati odobrenje za ulazak u državu.

U svetu se politizuje sve što može da se politizuje, pa tako i vakcina. Najvažnije je da građani što pre prime bilo koju vakcinu i da spasimo njihovo zdravlje i živote, a da li će moći da se putuje sa ovom ili onom vakcinom je u drugom planu. Ako ne budemo mogli da putujemo na Zapad, ima dosta lepih zemalja prema Istoku pa ćemo putovati tamo i živeti normalno kao pre pojave korone.

Hvala Vam, gospodine doktore, izgleda da mi nećemo niđe, što reče onaj isto duhoviti lik, isto zvezda JuĆuba…

Virusolog o svim vakcinama koje nam se nude i najvećoj zabludi koja prati rusku

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

128 Shares
128 Shares
Share via
Copy link