Magazin

Prva ljubav Dijane Đoković nije bio Srđan, otkrila tajnu čuvanu 36 godina

dijana-djokovic-srdjan-djokovic-youtube-screenshot
Foto: Youtube/Screenshot

Majka najboljeg tenisera sveta stalno je pod budnim okom javnosti. Ona vodi sasvim običan život. Svaki slobodan trenutak Dijane Đoković posvećen je porodici, pre svega sinovima, a potom i unucima Stefanu i Tari.

Prilikom gostovanja u emisiji „Sve u svemu“ Dijana je pričala o devojačkim danima, bezbrižnom detinjstvu, ali i o svojoj prvoj ljubavi.

„Sedam i po godina igrala sam folklor. U početku ga nisam volela jer sam bila prinuđena da ga igram. Četiri godine provela sam u Nišu, tata je bio vojno lice, pa smo se često selili. Kada sam se vratila u Beograd, upala sam u školu koja je bila nova i nije imala salu za fizičko. Nastavnik fizičkog, jedan brka, terao nas je da igramo folklor. U to vreme nisam slušala narodnu muziku, pa sam plačući dolazila kući jer nisam želela da igram kolce“, ispričala je Dijana Đoković i otkrila kako je s vremenom zavolela folklor.

„Međutim, cela moja generacija jako je zavolela folklor, te smo sledeće godine prešli u Kulturno-umetničko društvo „Lukica Mitrović“ i zaista smo se lepo družili. I Novak voli kolce, ali me stalno kritikuje što ga nisam naučila da igra. Nije bilo prilike, ali ga možda jednog dana naučim.“

Dijana Đoković otkrila zašto Novak nije krstio decu

Izvor: Hello

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

44 Shares
Share via
Copy link