Magazin

Srđan Đoković plakao kada mu je Novak rekao gde će se venčati, pa otkrio zašto je Dritan Abazović njegov 4. sin

srdjan-djokovic
Foto: Printscreen/Telegraf

Porodica Đoković je “proširena” za još jednog člana.

Srđan Đoković bio je gost u Crnogorskoj kući u Beogradu povodom dolaska Dritana Abazovića, a tom prilikom je održao govor o kom se mnogo priča.

Otac najboljeg tenisera planete otkrio je do sada nepoznate detalje iz privatnog života. Srđan se našao da bi primio zahvalnicu u ime sina Novaka.

Srđan Đoković je odlučio da se obrati svima i da kaže reči koje se več prepričavaju.

– Ja ne mogu da iskažem svoje zadovoljstvo i sreću što se nalazim u ovoj kući ovdje. Za mene je ista kuća gde sam rođen u Mitrovici, Zvečanu, mom Beogradu, tako isto osećam i za Crnu Goru – kazao je Đoković.

Zatim je rekao i ono što je toliko puta poručio do sada da je „iz tog kamena, krša i teškog vremena“ potekao i Novak Đoković:

– On je ponos i dika Srbije i Crne Gore podjednako.

Nikada do sada nije otkrio razgovor koji je vodio sa sinom neposredno pre venčanja na Svetom Stefanu.

– Pitam ga zašto na Svetom Stefanu, tvoja zemlja je Srbija, tvoj grad je Beograd. On meni molim? Šta sam ceo život učio? To je jedna zemlja i jedan narod. Spustio sam slušalicu i plakao pola sata – toliko o vaspitanju – rekao je oduševljeno Srđan kao i tog dana.

Zatim je pojasnio zbog čega je Abazović za njega „četvrti sin“, kako ga je sam nazvao.

– Ovom čoveku dugujem neizmernu zahvalnost. Ja sam rekao da je on moj sin i brat. On je u stvari moj četvrti sin. To što je vratio imovinu Srpskoj pravoslavnoj crkvi, to je za ponos i diku njegovoj porodici. On je i deo moje porodice.

Srđan Đoković prvi put o kraju Novakove karijere – jedne rastužio, druge obradovao

Izvor: Nova

Čitajte Luftiku na Google vestima

30 Shares
Share via
Copy link