Magazin Novi Sad

Ispovest Novosađanke za čije se prebijanje sumnjiči Snajper: Bez reči je počeo da me šamara

snajper-devojka
Foto: Starsport, Privatna Arhiva

– Ljubav ne treba da boli. Moja poruka ženama je da ne trpe nasilje i da ga bezuslovno prijave. Žene ne treba da bude sramota zbog tuđeg nasilnog ponašanja – počinje svoju ispovest U.J. (23) koja je u 19. septembra prošle godine prijavila Slobodana Milutinovića Snajpera (37) za otmicu i zlostavljanje, a sada čeka potvrdu optužnice protiv njega i početak suđenja.

Prema njenim rečima u Tužilaštvu i policiji, Milutinović i ona bili su u vezi koja je kratko trajala i bila je burna.

– Rekla sam mu da je najbolje da svako od nas nastavi svojim životom. Međutim, on me je pozvao 19. septembra da o svemu porazgovaramo. Izašla sam iz stana i ušla u njegov automobil. Milutinović me je odvezao u iznajmljen stan i čim je zatvorio vrata, mogla sam da pretpostavim šta me čeka. Njegov osmeh mi je bio dobro poznat. Kada sam ga upitala zašto se smeje, rekao mi je “videćeš, samo se ti opusti..”- tvrdi za Telegraf. rs U. J.

Kako objašnjava mlada Novosađanka, svađa između nje i Milutinovića nastavljena je onog trenutka kada joj je on uzeo mobilni telefon.

– Bez reči počeo je da me šamara. Molila sam ga da prestane da me udara. On me je, zatim, odveo u spavaću sobu i rekao mi “ne ideš ti nigde, kraj je kad ja kažem”. Tu me je udarao, a kada bi primetio da ću izgubiti dah, onda bi me puštao. Ne znam šta bi bilo sa mnom da nisam uspela da dođem do mobilnog telefona i pošaljem sestri lokaciju. Ona je pozvala majku i policiju… – nastavlja priču za Telegraf mlada Novosađanka i dodaje da to nije bio prvi put kada je Milutinović digao ruku na nju.

O tome da je zlostavljanje preživela i četiri meseca ranije, objasnila je u tužilaštvu i policiji.

Zbog svega što je preživela, dobila je status posebno osetljivog svedoka.

Dan pre nego što će u Tužilaštvu svedočiti njena majka i sestra, zapaljeni su automobili U.J. i njenog oca. Policija je ubrzo uhapsila piromana koji nije želeo da kaže razloge zbog koga je to uradio, kao i ko mu je naredio.

Istraga protiv Milutinovića koja se vodi u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu je zavrešena, a očekuje se potvrđivanje optužnice.

– Ne mogu da kažem pravda je dostižna jer je još nisam postigla i neću da prejuidiciram. Verujem pravnim organima naše države. Ne želim da za deset godina pročitam u tekstu da sam bila žrva jer ne želim da budim sažaljenje – kaže mlada Novosađanka.

Slobodan MIlutinović Snajper nalazi se u pritvoru od 19. septembra prošle godine i iz tog razloga mediji nisu u mogućnosti da dobiju i drugu stranu radi objektivnog i profesionalnog izveštavanja.

Prema nezvaničnim informacijama, on je u Tužilaštvu izneo svoju odbranu.

Milutinović u svom dosijeu ima oko 15 krivičnih prijava za razna krivična dela. Do sada je tri puta izbegao smrt.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 – 35 00 36.

Novo jezivo svdočenje bivše Snajperove devojke: Tukao me je na tribinama napuštenog stadiona

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Koliko god da sam protiv nasilja, nikada mi neće biti žao nečije švalerke…Može mi biti žao njegove žene i dece, jer ih ponižava nepoštovanjem braka i porodice…

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
80 Shares
Share via
Copy link