Ljubimci Magazin

Devojčica (10) i ulični pas zagrljeni preživeli veliku snežnu oluju u Rusiji

kuca
Printscreen

Divna vest dolazi nam sa udaljenog ruskog ostrva Sahalin gde je jedna devojčica, zavejana u snežnoj oluji, preživela tokom noći jer je uz nju bio i ulični pas.

Naime, desetogodišnja devojčica Viktoria Zarubina iz mesta Uglegorsk je pri povratku iz škole viđena kako pokušava da nahrani psa na ulici.

Devojčica se nije vratila kući kada je počela snažna oluja, pa je njena majka pozvala policiju da prijavi slučaj.

U toku opsežne potrage devojčica tokom noći nije pronađena, ali su je ujutru pronašli zagrljenu sa psom kako se zajedničkim snagama greju na temperaturi od minus 11 stepeni.

sahalin girl
Printscreen

– Činjenica da je devojčica preživela po ovakvom vremenu ravno je čudu – kazao je jedan od volontera koji je bio uključen u potragu.

kuca
Printscreen

Prema izveštaju nadležnih koji su devojčicu prevezli do doktora na pregled, ona se prethodnog dana uplašila oluje te je sa psom pronašla zaštitu i zagrlila ga kako bi se ugrejala.

Ovo je još jedan divan primer kako ljubav zaštitnički deluje i štiti od svih nedaća i životnih oluja. Usvojite pse i pružite im utočište u ovim hladnim noćima.

Beogradska lutalica i pas koji je voleo autobuse – prošao je grad uzduž i popreko, a sudbina ga je dovela pred moja vrata

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
796 Shares
796 Shares
Share via
Copy link