Beograd Vesti

Festival “Ulični psi” na Kalemegdanu i idealna prilika da (barem) jednog i udomite

festival pasa
Foto: promo

Festival Pasa Svih Rasa – Ulični psi tradicionalno će se održati na Kalemegdanu od 14.do 16. juna 2024. godine.

I ove godine će posetioci moći da uživaju u sadržaju preko 30 izlagača iz Pet Industrije. Posetioce i njihove ljubimce očekuju razne aktivnosti, od saveta veterinara, preko hrane i aksesora, pa sve do kozmetičkih preparata za ljubimce.

Pas je član porodice i zato na ovom festivalu se skreće pažnja na važnost odabira adekvatnog ljubimca, načina na koji se gaje ljubimci i kako utiču na naše živote.

Udomljavanje je važan faktor, pa će tokom sva tri dana manifestacije posetioci moći da udome životinje koje su spasili naši prijatelji iz Veterine Beograd i Animal Rescue Serbia. Tu su i neizostavne radionice o pravilnom ponašanju i ophođenju prema životinjama.

Pravi porodični događaj čiji je glavni pokretač ljubav i zato pozivamo sve da dođu u što većem broju da zajedno vrtimo repićima po Kališu.

Organizatori garantuju super zabavu na raznim aktivnostima kao što su temptation izazov, grooming trendovi, veterinarski saveti, kozmetički proizvodi za negu vaših ljubimaca, kako pripremiti psa za takmičenja, a na festivalu će biti predstavljena i joga sa psima.

Zahvalnost na podršci JKP Tvrđava Beograd i opština Stari Grad što su, kao prethodnih godina, prepoznali značaj ove manifestacije.

Psi obogaćuju život i donose radost i zato verujemo da će svi posetioci uživati u ovom društveno – odgovornom, a ujedno i zabavnom festivalu.

Ulaz za sve posetioce je besplatan.

Izvor: City magazine

Pevačica Seka Aleksić udomila psa, pa za “nagradu” zaradila krivičnu prijavu

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link