Srbija Vesti

Ulične pse polivaju vrelom vodom ispred kafića u Staroj Pazovi (FOTO)

pas lutalica
Foto: Ilustracija

Na društvenim mrežama ovih dana proširila se vest da ispred jednog kafića u Staroj Pazovi ulične pse polivaju vrelom vodom i to samo zato što leže u bašti lokala.

Na Tviter profilu @jefrosima7 pojavila se ova informacija, uz skrinšot Instagram profila „udruzenjefoxi“ gde se tvrdi da su već dva psa polivena vrelom vodom ispred ovog kafića.

Ispod fotografije psa koji je u ranama od, pretpostaljamo, opekotina, piše i kako je slučaj prijavljen policiji, da su date izjave, te da će dalje biti prosleđeno tužiocu, ali i kratak opis o zdravstvenom stanju psa.

„Ovo je već drugi pas, koji je poliven vrelom vodom ispred lokala M38. Da li može bolesnije i opakije da se nanese bol i povrede ulični psi? Ovo su teške i vrlo bolne opekotine!

Ako neko hoće da otera pse ispred svog lokala, isto bi uradio sa hladnom vodom, polivati živa bića vrelom vodom nije normalno!

I drugi pas je veterinarski zbrinut, smešten privremeno i pod terapijom antibiotika.“

pas vrela voda
Foto: Instagram/udruzenjefoxi

Novinari portala Nova kontaktirali su sadašnjeg vlasnika kafića M38 Milana Đakovića koji im je kratko odgovorio.

– To što se proširilo po mrežama nije tačno. Ja prvi osuđujem takvo ponašanje, čak sam i uplatio novac za te pse – rekao im je Milan.

Za sve one koji su u mogućnosti da novčano pomognu psima za lečenje mogu uplatiti novac na dinarski račun udruženja Foxi: 265-6610310001116-94.

Izvor: Nova

Dečak zastane da zagrli pse lutalice dok misli da ga niko ne gleda (VIDEO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

273 Shares
273 Shares
Share via
Copy link