Srbija

Dejan iz Grocke prošao pakao u rođenoj kući, bivša žena i njen dečko ga tukli celu noć, pa tražili da im skuva kaficu

policija
Foto: Ilustracija, Shutterstock/ BalkansCat

U beogradskom naselju Grocka prošlog četvrtka odgirala se prava porodična drama u kojoj su glavne uloge imali bivši supružnici, kao i njihovi novi emotivni partneri.

Zbog onoga što su uradili nesrećnom Dejanu P. (50) u pritvoru se trenutno nalaze njegova bivša supruga Merima L. (46), sa kojim inače ima dvoje dece, ali i Merimin trenutni emotivni partner Blagoje G. (53).

Dejan i dalje ne zna kako da na najbolji način dočara sve ono što mu se dogodilo, a kako tvrdi jedini razlog za torturu koju je preživeo je novac.

– Oko 23 sata me je probudila neka lomljava u kući. Skočio sam onako sanjiv i video svoju bivšu suprugu kako pivskom flašom razbija staklo na ulaznim vratima. U sledećem trenutku u kući su mi već bili ona i neki čovek koji je tvrdio da je njen momak – navodi potreseni Dejan.

Taj isti čovek mu je zatim, kako tvrdi Dejan, rekao da mora da prepiše kuću i imanje na svog sina koga je dobio u braku sa Merimom.

– Rekao sam mu da to ne mogu da uradim jer nemam gde da odem. Poljoprivrednik sam i od toga se izdržavam, a imam i majku koja je u staračkom domu koji je dosta skup. U sledećem trenutku taj čovek mi je udario šamar, psovao ikonu koja stoji na zidu, a onda se okrenuo i uzeo lopatu za ugalj koja stoji kraj šporeta i njome me udarao po glavi i celom telu – dodaje u neverici Dejan.

Dok je Dejan mučki maltretiran, njegova bivša supruga je udarila nekoliko šamara njegovoj sadašnjoj partnerki.

– Video sam da su bili pripiti, a doneli su i još mnogo flaša piva. Terali su me da pijem, rekao sam da ne mogu, ali kako više nisam mogao da trpim udarce uzeo sam i na silu gutao. Onda je Merima rekla ženi koja živi sa mnom da nam svima skuva kafu pa da oni idu – šokirano prepričava detalje višesatnog mučenja.

Kako kaže, nije smeo da reaguje, jer se plašio za sopstvenu bezbednost i za bezbednost svoje partnerke.

– Iako mi je sve delovalo nestvarno, plašio sam se da možda neće odnekud izvući i neku ‘utoku’. Neprestano mi je pretio da će, ukoliko ne prepišem sve na sina, lično poslati svoje pajtose da me polome i da ću završiti u kolicima. Sedeo sam i čekao da samo nestanu, a onda sam onako povređen i uplašen otišao u policijsku stanicu u Kaluđerici i sve prijavio. Čuo sam da su ih ubrzo uhapsili – dodaje Dejan.

Izvor: Kurir.rs/Objektiv

Ubica iz Zaječara godinama maltretirao komšinicu, prijavljivala ga policiji

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

57 Shares
Share via
Copy link