Novi Sad Vesti

Uhapšen maloletni nasilnik iz Novog Sada sa snimka koji je zgrozio javnost

ns 2
Foto: Tviter printskrin/@poslednjilet/Seka Aleksić

Novosadska policija saopštila je sinoć da je identifikovala i utvrdila sve detalje snimka maloletničkog iživljavanja koje je potreslo domaću javnost.

Video snimak maltretiranja jednog dečaka (14) od strane sedamnaestogodišnjaka objavljen je na društvenim mrežama, a prema rečima policije sve se dogodilo oktobra prošle godine.

Saopšteno je da se nasilni maloletnik (17) već nalazi iza rešetaka, kao i da se osim ovog procesuira i zbog drugih krivičnih dela.

ns 1
Foto: Ustupljena fotografija, preuzeto sa blic.rs

Nasilje nije bilo prijavljeno policiji

„Efikasnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu identifikovali su osumnjičenog za zlostavljanje četrnaestogodišnjeg dečaka, objavljeno na Tviteru, koje nije bilo prijavljeno policiji“, navodi se u saopštenju MUP-a.

Osumnjičen je sedamnaestogodišnji Novosađanin V.M, koji se tereti da je učinio krivično delo prinuda, tako što je, u oktobru prošle godine, na ulici, primorao dečaka da pođe sa njim, a zatim ga fizički i verbalno zlostavljao.

„Maloletnik se, inače, već mesec dana nalazi u pritvoru, budući da je osumnjičen i za druga krivična dela“, rečeno je iz policije.

Dela koja mu se stavljaju na teret su prinuda, ugrožavanje sigurnosti, nasilje u porodici, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nasilničko ponašanje.

Tukao ga i terao da se izvinjava

On je dečaka koji se vidi na snimku odveo između zgrada, tražio mi telefon, a onda počeo da ga tuče.

Jezivi snimak nasilja nad maloletnim dečakom u Novom Sadu osvanuo je na društvenim mrežama i velikom brzinom izazvao veliku nevericu i osudu javnosti.

Na snimku se vidi kako muška osoba udara rukama i nogama dečaka, terajući ga da izgovara rečenicu: „Izvinjavam se svima vama sa Telepa“, što ukazuje na lokaciju gde se maltretiranje dogodilo, odnosno na deo grada Novog Sada.

ns
Printscreen

Udarci u glavu

Dečak stoji sabijen u ćošak, klečeći u uglu. Snimajući sve vreme, batinaš ga prvo udara rukama, ne dozvoljavajući mu da završi rečenicu koju ga je naterao da izgovori, a čiji nastavak podrazumeva i ponižavajuću psovku.

Zatim, kada nesrećno dete čučne u samoodbrani, tera ga da spusti ruke i šutira ga u glavu.

Izvor: Blic

Mladi u Srbiji sve češće postaju plaćene ubice zbog malo para, droge ili kockarskih dugova

Share via
Copy link