Horoskop Mesečni horoskop

Vagi, Vodoliji i Ribama prošlost uzvraća udarac u decembru, povratak osobe koju su “preboleli”

devojka-zamisljena

Bliski prijatelji i iskustvom bogatiji ljudi  najčešće nam savetuju da ostavimo prošlost iza sebe, krenemo napred i fokusiramo se na sadašnjost, ali postoje trenuci kada ponovno razmatranje prošlosti i koketiranje sa njom ipak može biti od koristi.

Povratak u prošlost verovatno znači da postoje nerešeni problemi ili neraščišćeni odnosi i Univerzum nam može pomoći da ispravimo svoje greške.

Sudeći prema astrološkim projekcijama za mnoge će okretanje ka prošlosti u nekom trenutku predstavljati šansu za lični razvoj i učenje važnih životnih lekcija.

Prošlost je jedan od najboljih i najdragocenijih učitelja na koje nailazimo tokom života, a koji nas uči kako živeti u sadašnjosti i kako se pripremiti na budućnost.

Vaga

Decembar je za vas mesec neočekivanih životnih promena. Pripremite se za iznenadnu poruku od bivšeg partnera, ali nemojte donositi prebrze zaključke. Možda ćete se iznenaditi, ali vremena kada vas je privlačila nečija sebična i destruktivna ličnost nepovratno su prošla.

Umesto toga, možda ćete ponovo uspostaviti kontakt sa osobom iz daleke prošlosti sa kojom ste delili trenutke radosti i borbe. To može biti i prijatelj sa kojim ste se razišli u nekom trenutku.

Ipak, vodite računa jer je i vaš život u međuvremenu promenio kurs. I sami lične i profesionalne odnose posmatrate dosta stabilnije. S obzirom na to, možda ćete želeti da iznova procenite neke ljude i događaje.

Vodolija

Karakteriše vas snažna intuicija pa vrlo često događaji u vašem životu ne predstavljaju potpuno iznenađenje. Pokušajte da se setite da li ste nedavno sanjali o svojoj bivšoj ljubavi?

Šta mislite, jesu li ti snovi bili nekakvo predskazanje? Sve je moguće.

U svakom slučaju jedno je apsolutno sigurno, a to je da možete očekivati intenzivnije razmišljanje o toj osobi iz emotivne strane vaše prošlosti.

U ovom odnosu, kroz koji ste ranije u potpunosti izgubili sebe, druga strana je imala snažan, destruktivan i opasan uticaj na vas. Krajem godine “iznenadiće” vas nostalgija kako bi vas učinila ranjivim i zato budite oprezni jer nije sjajno kada vas u potpunosti obuzmu emocije.

Ranije ste uspeli i izabrali sebe, svoju slobodu, oslobodivši se negativnih strana i uticaja snažne emocionalne veze.

Međutim, tokom decembra postoji mogućnost da vam se bivši partner vraća u život. Teško da će doći i direktno pokucati na vaša vrata, već je verovatnije da ćete vi biti ti koji ćete aktivno tražiti “zabranjeni” kontakt ili ćete ga sasvim “slučajno” sresti na neočekivanom mestu.

Susret može biti poučan, jer je verovatno da će se vaše prethodno mišljenje potvrditi i ponovo će vam se javiti razlozi zbog kojih ste prvobitno prekinuli sa tom osobom.

Ribe

Ljudi rođeni u znaku Riba odlučni su u nameri da se oslobode svih starih uspomena i tereta prošlosti kako bi u Novu godinu ušli bez drame i emocionalne nestabilnosti.

Ipak, ovaj decembar donosi iznenađenje. Naime, vaš bivši partner će se po svemu sudeći javiti kako bi vas ponovo video, a vi ćete se osećati kao da stojite na nekoj vrsti životne raskrsnice. Sredinom decembra postoji mogućnost da doživite situaciju koja će uzdrmati duhove prošlosti i koja će duboko uticati na sadašnjost.

Iako ste verovali da ste arhivirali određene emocije, moguće je da ćete odjednom osetiti potrebu da ponovo razmislite o svemu. Budite hrabri i samouvereni i dozvolite svojim emocijama da isplivaju na površinu. Upustite se u razgovor sa osobom koja u vama uzburkava emocije jer ćete zahvaljujući tome osetiti olakšanje i dobiti odgovore na neka pitanja koja vas još uvek muče.

Indijski horoskop važi za nepogrešiv, ova 3 znaka plivaće u parama do kraja godine

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

196 Shares
196 Shares
Share via
Copy link