Lifestyle

Novi trendovi za proleće/leto 2016. godine

Ove godine će u gaderobere ući novi trendovi pred sezonu proleće/leto 2016. godine. Dobro razmislite koje od ovih trendova ćete poneti ove letnje sezone, jer ih svetske zvezde već uveliko nose.

Proleće je već počelo, a letnja sezona nam je sve bliža i ovo je period kada zimske stvari sklanjamo na određeno vreme i želimo da i naš garderober upotpunimo sa novim trendovima. Pripreme pred plažu i odlazak na more podrazumevaju i shoping. Evo šta savetuju modni stručnjaci, šta je in za ovu sezonu.

Rese

kokobnat-rese
facebook

Rese su ponovo aktuelne, bilo da su guste ili retke, na rubovima rukava ili nogavica, ili na drugim mestima. Ovako su se rese uklopile u brend Kokonat.

Crno-bele tufne

kokonat-tufne
facebook

Crno-bele tufne na haljinama su se vratile u modu. Možete ih nositi i na majicama, jer više ništa nije crno-beleo.

Šnirevi

snirevi-solaja
facebook

Šnireve su prve nosile na dekolteu Kim Kardašijan, a kod nas, Jelena Karleuša. U nešto svedenijoj varijanti dizajnerke sestre Šolaja su ukombinovale šnireve u svoj brend Šolaja.

Samolepljive tetovaže

tetovaze-samolepljive
korpice.rs

Letnje samolepljive tetovaže su apsolutni hit i ovoga leta 2016. godine. More i plaža jednostavno ne mogu da prođu bez ovih svetlucavih tetovaža na preplanulim telima.

Cvetni dezeni na haljinama

ddg_fashion_4

Romantični cvetni dezeni su veoma popularni, a haljine sa ovakvim printovima možete naći u prodavnicama DDG fashion. Važno je da bude floralno i što šarenije i lepršavije. Uz ovakve haljine zasenićete sve oko sebe.

Jarke boje

brosh-sesir-zuta
facebook

Iako 2016. godinu obeležavaju nežne, pastelne boje, roze i nebo plave, leto je godišnje doba koje će se razlikovati po tome što ćemo nositi jarke boje. Sve boje koje privlače pažnju dolaze u obzir, a naročito drečava žuta koja će ovog leta biti naročito u trendu. Mi smo se odlučili za šešir u toj popularnoj nijansi jarko žute boje brenda Brosh, o kojem smo vam već pisali.

Više o aktuelnim trendovima pročitajte ovde

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

M

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

1 Comment

Klikni da komentarišeš