Moda

DDG Fashion kolekcija u susret letu

Dugo očekivano leto nikako da dođe, ali u DDG Fashion-u imaju rešenje i za to. Uz najnovije modele koji nam dolaze iz ove modne kuće, vrlo lako ćete prizvati leto i letnju romantiku.

DDG Fashion je za vas odabrao žensku garderobu vrhunskih skandinavskih brendova napravljenu od materijala visokog kvaliteta i dužine koja ističe vašu prefinjenost i otmenost.

Letnje haljine

ddg-fashion-leto-2016 (3)

U širokoj ponudi pronaći ćete haljine u nežnim pastelnim tonovima, zastupljene su i haljine u puder roze boji koja je odabrana za boju 2016. godine, jednobojne ili sa cvetnim printom, a na raspolaganju vam je i „mala crna haljina“ koja je neophodna svakoj ženi.

ddg-fashion-leto-2016 (1)

Nežno i romantično

ddg-fashion-leto-2016 (4)

Sa nežnom, belom bojom nikada nećete pogrešiti, a još kada je u kombinaciji sa čipkom to je pun pogodak. Ovaj model haljine otkriva taman koliko treba da probudi čula i maštu.

Sofisticirano i razigrano

ddg-fashion-leto-2016 (5)

Bele pantalone uklopljene sa tunika haljinom kontrastne boje je idealna poslovna kombinacija, a ukoliko želite da postignete ležerniji izgled, ponesite bluzu opuštene forme sa cvetnim detaljima.

Akcije

ddg-u-susret-letu

Uživajte u svakom danu, budite uvek u trendu i ne zaboravite da svratite do DDG Fashion-a jer vas tamo čekaju i posebne akcije u vidu dodatnih 10% popusta na račun preko 5000,00 RSD, kao i akcija koja podrazumeva da uz dva kupljena artikla treći dobijete gratis, a odnosi se na odabrane modele. Akcije traju do 30. juna 2016. godine.

Pogledajte u galeriji celu kolekciju

 

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
44 Shares
Share via
Copy link