Magazin

Danilo Vučić sa Belivukovim Acom Rošavim slavi u Banjaluci

danilo i aca rosavi

Sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo, ponovo je fotografisan u društvu Aleksandra Vidojevića, zvanog Aca Rošavi, huligana koji se dovodi u vezu sa kavačkim klanom, a protiv kojeg se vodi postupak zbog demoliranja kafića „Komitet“ u Beton hali.

Sin Danilo i Aca Rošavi ovaj put su drugovali na proslavi Dana Republike Srpske u Banjaluci.

O ovom najnovijem susretu Danila Vučića sa Aleksandrom Vidojevićem govorila je i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

– Imam podatak da je u Banjaluci na proslavi Danilo Vučić, dakle punoletni građanin Republike Srbije, bio u društvu Ace Rošavog, za koga je lično (Veljko) Belivuk pred tužilaštvom dao iskaz da u je on rekao i objasnio da je direktna veza do predsednika republike Aleksandra Vučića – istakla je Tepić.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Danilo Vučić uslikan u društvu Ace Rošavog. KRIK je na leto 2020. uslikao njih dvojicu kako u jednom kafiću zajedno gledaju derbi Crvene zvezde i Partizana.

Takođe, zajedno su uslikani u Rusiji tokom utakmice Srbija – Kostarika, kao i još nekoliko puta – jednom u noćnom izlasku, kao i na proslavi Dana Republike Srpske kada su bili za istim stolom zajedno sa Zvezdanom Terzićem i Igorom Dodikom, sinom Milorada Dodika.

Izvor: Direktno

Tatini sinovi u Srbiji vazda nose gajbice jer im teško pada očeva popularnost i medijski pritisak

Redakcija Luftika.rs

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Skoro sam i ja bio sa Piksijem u drustvu , samo sto je on bio na klupi pored terena a ja na tribini

OGLAS

PARTNERI SAJTA


270 Shares
270 Shares
Share via
Copy link