Magazin

Vučić sa navijačima Zvezde peva „A sad adio“, čuju se i pucnji (VIDEO)

vucic-navijaci

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pojavljuje se na video-snimku na kom se vidi kako zajedno sa muškarcima, za koje se veruje da su članovi navijačke grupe „Ultras bojs“ peva pesmu „A sad adio“ u poznatom beogradskom restoranu.

Snimak na kom predsednik skandira pesmu „A sad adio“, imitirajući navijački pokret jednom rukom, navodno je zabeležen pre nekoliko večeri u jednom restoranu na Senjaku.

Među muškarcima okupljenim za istim stolom navodno je i Marko Vučković zvani Komandant, jedan od istaknutih vođa navijačke grupe „Ultra bojs“. Na snimku se nazire i lik predsednikovog sina Danila Vučića, piše Nova.

Inače, Vučković je široj javnosti poznat kao jedan od ličnosti koja stoji iza firme „Ultra kop“ koja se bavi izvođenjem građevinskih radova, osnovane 2015. godine u Beogradu, na adresi stadiona Crvene zvezde i poslovne zgrade u okviru stadiona u Ljutice Bogdana.

Ta firma posala je poznata nakon što je vrtoglavom brzinom uvećavala svoj profit, pobeđujući na tenderima državnih preduzeća.

Inače, protiv navijačke grupe „Ultra bojs“, za čijeg vođu slovi Marko Vučković, podnošeno je više krivičnih prijava koje ili nisu procesuirane ili su postupci trajali godinama, pisao je ranije Insajder.

Upravo se to desilo u jedinom postupku koji je pokrenut protiv Marka Vučkovića za nanošenje teških telesnih povreda komšinici Savi Milićević.

Incident se dogodio u oktobru 2008. u naselju Senjak kada mu je, prema krivičnoj prijavi policije, Sava Milićević prišla i rekla da više ne prodaje drogu jer će u protivnom pozvati policiju.

Vučković je, prema prijavi, napao ženu udarajući je rukama i nogama i tom prilikom joj naneo teške telesne povrede.

Posle dva suđenja, 2014. Vučković je prvostepenom presudom osuđen na sedam meseci zatvora, ali je ovu presudu u martu 2015. godine Viši sud preinačio u oslobađajuću. On je oslobođen optužbi za teške telesne povrede zbog nedostatka dokaza, pisao je Insajder tada.

Na novom snimku pucnji iz pištolja

Borislav Novaković iz Narodne stranke, sada je na društvenim mrežama objavio, kako on tvrdi, drugi deo snimka, očigledno proslave navijača, na kojoj je bio i predsednik Vučić. Pretpostavlja se da je u stvari u pitanju proslava rođendana predsednikovog sina Danila.

– Ludilo je na vrhuncu: pucnji iz pištolja u zatvorenom prostoru, u prisustvu predsednika države!!! Dalje nema! – napisao je Novaković na Tviteru.

Naime, grupa muškaraca koji se vide na snimku upalila je baklje, dok jedan od njih puca potpuno nonšalantno, ne obazirući se na to da li će nekog povrediti i uopšte ne gleda u pravcu u kom puca.

Sada je pevana pesma „Za dobra stara vremena“, zagrebačke grupe „Novi fosili“.

Korisnici Tvitera komentarisali su da su verovatno u pitanju „gumeni meci“, aludirajući na to što je predsednik Srbije opravdavao muškaraca koji je bagerom krenuo na mirno okupljene građane na mostu u Šapcu, koji su blokadom saobraćajnica izrazili svoje nezadovoljstvo zbog uvođenja zakona o eksproprijaciji i referendumu, i kada je odgovarajući na pitanja Nova.rs rekao da su huligani koji su nasrtali na građane čekićima, u stvari imali – gumene čekiće.

Na ovom snimku se ne vidi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, te nije poznato da li je „žurku“ napustio pre sveopšteg „ludila“ i pucnjeva.

Jer, previše bi bilo da se u zatvorenom prostoru krcatom ljudima puca pred nosem predsednika države… Mada, da li još nešto može da iznenadi…

Tatini sinovi u Srbiji vazda nose gajbice jer im teško pada očeva popularnost i medijski pritisak

OGLAS

288 Shares
288 Shares
Share via
Copy link