Magazin

„Živ nam bio predsedniče“: Danilo Vučić u pratnji „drugara“ navija za ‘Orlove’ (VIDEO)

katar
Printscreen Twitter, Collage

Čekala je ova nacija Svetsko prvenstvo kako bi se po dobroj staroj navici izjedala 90 minuta na svaka četiri dana. I dok većina stanovništva ipak ne može sebi da priušti slobodno vreme ili dovoljno novca kako bi uživo u Kataru posmatrali naše najbolje fudbalere, postoje i oni koji su nekako ‘snalažljiviji’ od ostatka nacije.

Zar nije lepo kada se drugari skupe i zajedno gledaju utakmicu, a još ukoliko je to direktno na tribinama i ako je ekipa poveća, onda je shodno tome i užitak znatno veći.

U Katar je otputovala i jedna interesantna družina, gotovo uniformisana, a među njima se makar po ’stajlingu’ našao čak i sin predsednika Republike, Danilo Vučić.

Sa majicama na kojima piše „Nema predaje“, te transparentnom „Živ nam bio predsedniče“, navlačili su sumnju na lica prolaznika svojom neprijatnom pojavom, a način na koji su postrojeni prilično je privukao pažnju i našim ljudima po društvenim mrežama.

Mi smo ovde već navikli na ovakve i slične pojave koji umesto policije štite institucije od građana, ali i ličnosti od izuzetne važnosti. Poređani u redu poput kakve paravojne formacije ovi ljubitelji fudbala i lika predsednika Srbije po svemu sudeći donose sreću, protivnicima naše reprezentacije.

Žao mi je što ste naši, a ne navijači nekih naših neprijatelja, misao je koja se sama nameće u sveopštoj zanemelosti. Ukoliko predsednik radi protiv interesa ove države, kako ga svakodnevno optužuju, onda ovi momci možda i jesu navijači nekih naših neprijatelja. Al’ ko će sad o teškim temama, Rio Tintu i ostalim demonima ovog društva…

Na mrežama se mogu pročitati komentari da je reč o naslednicima Ace Rošavog, Velje Nevolje i ostalih nedefinisanih (ne)prijatelja režima koje su u prošlosti povezivali sa Vučićevim naslednikom.

Ne želeći da ulazimo u taj deo naše sumorne stvarnosti, zaista je i više nego teško ne primetiti istu majicu na sinu predsednika Srbije.

Bilo bi, ipak, zanimljivo znati ko je finansirao ovaj kolektivni izlet u Katar, ko je platio karte, smeštaj, celokupan boravak i ko to za ime Božje postrojava ova čovekolika stvorenja, od kojih neki od sramote pokrivaju i lica?!

Sve podseća na one neprijatne momente, koje je većina nas imala makar jednom u životu, kada se osećate izuzetno neprijatno, na mestu sa kojeg bi najrađe pobegli glavom bez obzira, ali iz nekog lažnog i nametnutog razloga ostajete i smeškate se na fotografijama. A kad baš zagusti i pređe voda preko nosa, podižete ruku kako biste se zaklonili baš u trenutku kada nastupa dosadno „škljoc“.

Ukoliko je plaćeno iz sopstvenog džepa predsednika ili njegovog sina koji kao i većina ovog napaćenog naroda radi za 500 evra mesečno, pitanje je na koji način?! Odakle?! Ako je od naših para, onda je u redu, zar ne?!

Verujete li vi u mogućnost da su ovi momci sami iskeširali, svako za sebe, karte za utakmice, avion, hotel, majice i da su iz čiste ljubavi za predsednikov rad napravili ovaj skromni, ali ne tako beznačajni transparent koji odiše ljubavlju i divljenjem do imbecilnosti?

Vučić:“Nepovratno smo promenili Srbiju“. Istina je, predsedniče, tužna i teška istina

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

81 Shares
Share via
Copy link