Magazin Srbija

Čeda Jovanović svako jutro pije kerozin, tinture za jetru, pa nerv 1, nerv 2 i mnogo mu je bolje

cedomir-jovanovic.jpg
Foto: Tanjug, Dimitrije Goll

Čeda Jovanović je nasmejao i zabrinuo javnost pričom o tome da svako jutro pije kašičicu petroleja (kerozin – gorivo za avione, rakete i druge letelice).

On je naime, usled zaražavanja koronavirusom, tri puta preboleo upalu pluća. Nedavno mu se i slošilo u Kotoru, pa je nakon tog iskustva rešio da se ozbiljnije posveti svom zdravlju.

U nameri da detoksira organizam, a nakon što je mesecima bio na terapiji kortikosteroidima, Jovanović je odlučio da posluša narodnu medicinu, te da isproba recept iz jednog sela kod Bajine Bašte.

– Svako jutro popijem malu kašiku petroleja, sa uljem od ekstrakta zelenog oraha. Taj petrolej penetrira duboko u tkiva, u organe, dok je ulje od oraha jak antioksidans. Ja čistim tako svoju jetru. Posle toga ide tintura za želudac, pa imela, pa ide jetra – žuč tintura, pa ide biotik, pa ide cirkulacija, sve to po kap za kilogram težine, pa „nervi jedan“ i „nervi dva“ za opuštanje i regeneraciju, to uzimam u tandemu i osećam se mnogo bolje. Nisam još završio program, ali sam izbacio otrove iz svog tela“, ispričao je Jovanović za „TV5 Užice“.

– Devet meseci sam bio na kortikosteroidima. To je kod mene postalo autoimuno. Kad se skinem sa lekova, to organizam doživljava kao da mi se korona vrati. Agonija! Pomislio sam: Zar ja treba da budem sahranjeni mrtvac, umesto da budem oslonac svojoj porodici? Da budem kamen za vratom deci i Jeleni? Da ne mogu da skijam, da vozim, da ronim – rekao je Čeda Jovanović.

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

427 Shares
427 Shares
Share via
Copy link