Beograd Vesti

Razulareni Čeda Jovanović ponovo upao u frku, bez dozvole jurcao po Novom Beogradu

čeda jovanović
Foto: Printscreen

Lider LDP-a Čedomir Jovanović ovih dana je jedan od najsvesnijih one izreke da ‘nesreća nikada ne ide sama’ i kao da se trudi da upadne u nevolju. samo četiri dana nakon što ga je tašta prijavila za porodično nasilje, Jovanović je danas (16. oktobar) prekoračio brzinu za volanom „tojote“ u Norveškoj ulici na Novom Beogradu zbog čega ga je zaustavila saobraćajna policija i pritom utvrdila da nema ni važeću vozačku dozvolu.

Jovanović je na saobraćajnici gde je ograničenje 50 kilometara na sat vozio 75 na sat zbog čega mu je saobraćajna policija napisala novčanu kaznu od 10.000 dinara, upisala četiri negativna poena i oduzela vozačku dozvolu.

Inače, kazna za isteklu vozačku dozvolu do šest meseci iznosi po zakonu 5.000 dinara.

Podsećanja radi, Jovanovića je u sredu prijavila tašta da je pretukao svoju suprugu Jovanu zbog čega je on morao da ide na saslušanje u Policijsku stanicu Novi Beograd gde je ptom nekoliko sati zadržan zbog toga što je bio pozitivan na narko-testu.

Nakon silnih kontradiktornih izjava bračni par Jovanović je poljupcem objavljenim na društvenim mrežama pokušao da demantuje bilo kakve „trzavice“.

Izvor: Blic

Isplivao pravi razlog svađe Čede i supruge: Da li će grašak biti s mesom ili bez?!

70 Shares
Share via
Copy link