Magazin Srbija

Čeda Jovanović otvara kliniku narodne medicine u hotelu Omorika na Tari

ceda-jovanovic-auto
FOTO: OLIVER BUNIĆ / RAS SRBIJA

Čeda Jovanovič je poslednjih dana bio u žiži javnosti zbog svog svedočenja o tome kako su mu deda Milovan sa Tare i narodna medicina spasile život.

Kod deda Milovana je boravio punih 40 dana, gde je svakodnevno bivao klistiran, kupao se u vodi sa ljutim paprikama, pio razne napitke i petrolej. Više o tom iskustvu pročitajte u tekstu Narodni lekar (87) Čedu Jovanovića klistirao, uranjao u vodu s ljutim paprikama i mazao ricinusovim uljem.

Nakon velikog interesovanja javnosti za ovu temu, lider LDP-a je rešio da celu stvar okrene i u svoju, finansijsku, korist, pa je najavio otvaranje ordinacije narodne medicine.

Ordinacija bi trebalo da se nalazi na celom spratu hotela „Omorika“, piše Kurir.

Kako je za Kurir ispričao dobro obavešten izvor blizak Jovanoviću, nakon što je deda uspešno izlečio političara, koji je već mislio da mu nema pomoći, on je rešio da s njim uđe u biznis.

– Nakon silnih lekara i raznih dijagnoza koje je dobio, Čeda je na kraju izlečenje našao kod dekice koji ga je lečio na alternativan način – biljnim oblogama i tinkturama. Potpuno se preporodio nakon tretmana. Kada je shvatio koliko je to bilo delotvorno, da zaista radi, rešio je da s dedom otvori ordinaciju kako bi mogao da leči mnogo više ljudi, a ne da pomaže samo onima koji, kao i Čeda, slučajno čuju za njega i upute se u nepoznato da ga traže – ispričao je sagovornik.

Jovanović će lično uložiti novac u otvaranje klinike.

– Plan je da zakupe čitav jedan sprat hotela „Omorika“ na Tari i tu naprave ordinacije. Čeda će da finansira sve, ali i da se pozabavi operativnim stvarima, u smislu opremanja, osoblja i tako dalje, dok će deda biti tu samo da leči ljude na svoj način, kako je i njega lečio – ispričao je izvor Kurira.

Čeda Jovanović svako jutro pije kerozin, tinture za jetru, pa nerv 1, nerv 2 i mnogo mu je bolje

OGLAS

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.
331 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook Messenger
  • Viber
  • Pinterest
  • More Networks
331 Shares
Copy link