Magazin

Čeda ponovo napada: Polomio naočare advokatu, njegova žena iznela drugu stranu priče

ceda-jelena

Čedomir Jovanović napao je danas Dejana Dubajića, pravnog zastupnika Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu, ispred koje se Jovanović već sukobio s vlasnikom te klinike, Žarkom Ivakovićem, javljaju Novosti.

– Jovanović je nasrnuo na mene i polomio mi naočare ispred Fizio centra – potvrdio nam je Dejan Dubajić.

Kako je Dubajić istakao za “Novosti” jutros je prvo došla Jelena Jovanović koja je sačekala da se otvore vrata „Fizio centra“.

Ona je pokušala da uđe, ali joj je rečeno da joj je pristup zabranjen.

Čedina supruga je zatim ušla kroz prozor u prostorije centra. A zatim se pojavio i Čedomir Jovanović.

Dubajić trvdi da je neko u toku noći pokušao da obije prostorije i dodaje da je jutros zvao policiju da dođe, jer je očekivao incidente.

Policija je odbila da dođe i rekli su da je u pitanju pravno imovinski odnos.

Advokat dodaje da to tada nije bio imovinsko pravni postupak, već kad su Jovanovici ušli jutros u prostorije.

Izazvao i udes

Novosti pišu da je Čedomir Jovanović jutros je izazvao saobraćajni udes ispred Klinike za rehabilitaciju “Fizio centar” na Novom Beogradu.

Kako je za Novosti ispričao radnik sa obližnjeg gradilišta, jutros je ispred ove klinike, prvo došla Jovanovićeva supruga Jelena, a potom i Čeda.

– Nisam znao čiji je automobil parkiran, počeo sam da trubim a onda je Čedomir izleteo besan iz vozila i počeo da širi ruke. Seo je u kola, i naglo krenuo u rikvec. Potom je dodao gas i krenuo napred, i tada je udario u „punto“ za čijim volanom se nalazima devojka.

Kako saznajemo, devojka je zadobila lakše povrede i prevezena je do obližnjeg Doma zdravlja kako bi joj se ukazala pomoć.

Jelena Jovanović: Ovo je prava istina

Jelena Jovanović, supruga lidera LDP, koja je danas došla ispred Klinike “Fizio centar” rekla je da je njena firma isključivi zakupac tog prostora, i da je Fizio centar bio u podzakupu sa njom, kao i da mu je ugovor raskinut zbog neplaćanja obaveza.

– Oni su zloupotrebili to što sam bila u samoizolaciji, promenili brave i bespravno ušli u naš prostor – ističe Čedina supruga.

Takođe, Jelena je negirala napade koji su se navodno desili jutros i u subotu.

– Nije tačno da je Čedomir „napao” advokata- naglasila je Jelena Jovanović.

Sa druge strane, Žarko Ivković tvrdi da su Jovanovići u podzakupu.

Supruga Čede Jovanovića direktorka klinike u kojoj je prebio vlasnika

32 Shares
Share via
Copy link