Magazin

Isplivao pravi razlog svađe Čede i supruge: Da li će grašak biti s mesom ili bez?!

čeda
Foto: Privatna arhiva

Da li je Čeda Jovanović tukao svoju ženu Jelenu ili nije? Ovo pitanje već danima „muči“ istraživačke tabloide u Srbiji, a neproverene informacije izviru iz svih mogućih i nemogućih izvora. Od nekada uglednih dnevnih novina, preko režimskih tabloida do ‘mim’ stranica na društvenim mrežama, svi se naslađuju tuđom porodičnom problematikom.

Od svega pravimo rijaliti, toliko gadan da čoveka obuzima sramota samo kada očima prolazi preko medijskih natpisa. Sada smo definitivno dobili novi šou program – Jovanovići.

Do svađe je definitivno došlo, potvrdio je i Čedin advokat, a razlog dolazi iz rubrike verovali ili ne.

Njegov pravni zastupnik Aleksandar Šćekić objasnio je za „Novosti“ zašto je došlo do svađe između supružnika.

– Rasprava je bila oko toga da li da grašak bude s mesom ili bez mesa. Svađu između njih dvoje čule su komšije koje su pozvale Jeleninu majku, a ona policiju. Sada su oboje u policiji i daće izjave, ali tuče nije bilo – rekao je on.

Podsetimo, policija je 12. oktobra oko 10.30 sati reagovala zbog nasilja u porodici na Novom Beogradu.

– Istina je, potukli smo se. Sada sam kod prijatelja, izašao sam iz stana, a ako kažete da me je prijavila policiji idem i sam da se prijavim – rekao je Čedomir Jovanović za Kurir.

Nakon toga je dao novu izjavu za „Blic“.

– Neću da se krijem! Idem da se prijavim! Ona je super, jedna divna supruga, divna majka…Ja sam za sve kriv – rekao je Jovanović.

Ipak, u izjavi za Nova.rs Jovanovićeva supruga Jelena negirala je da je do tuče došlo, ali jeste pomenula grašak.

– Najobičnija sr*nja i gluposti, mi smo bili u Sarajevu na proslavi 22 godine ljubavi, ne znam da li je to bio Čeda, kažu zvao je neki Čeda, da rezerviše rođendan u igraonici. Ovo je neka nameštaljka, ovo nema veze sa razumom. Mi smo bili u Sarajevu, bilo nam je divno, naš sin je u Engleskoj, naše tri devojčice su u školi, ja pravim ručak, meni stižu poruke da smo se tukli. Ovo su sr*nja – rekla je ona vidno uznemirena a zatim je uputila nekoliko psovki uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću.

Jelena je tada dodala da ono što ona u tom trenutku radi ne radi prebijena žena.

– Pravim grašak, to ne radi prebijena žena. Mnogo mi je teško jer će moja deca ovo da čitaju iz ovog gov*a Informera, od ovog Vučićevića i Jovane sa Pinka. Meni ovo ne treba u životu, ja živim miran život, vratila sam se s puta sve je okej i sve je super. Ko je koga tukao? Šta pričaju? – ponovo je rekla uznemireno.

Jovanović je iz policije pušten oko 20 sati, a prema fotografijama do kojih je došao portal Nova.rs, Čeda je pravo iz policijske stanice sa suprugom Jelenom otišao na piće.

RIJALITI JOVANOVIĆI: Čeda posle pritvora završio na VMA, žena mu bokalom razbila glavu

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

52 Shares
Share via
Copy link