Magazin

Supruga Čede Jovanovića direktorka klinike u kojoj je prebio vlasnika

ceda-jovanovic-zena
Foto: ČEDA JOVANOVIĆ • BUDIKRAKEN / INSTAGRAM

Pretraga podataka Agencije za privredne registre pokazuje da je zakonski zastupnik “Food and Fizio” centra na adresi gde je Čedomir Jovanović napao Žarka Ivkovića – Jelena Jovanović, supruga Čedomira Jovanovića.

“Food and Fizio Centar” je preduzeće registrovano na adresi Milutina Milankovića 1, na Novom Beogradu, što je upravo i adresa na kojoj se oko 17 časova odigrao incident u kome je, kako je za Nova.rs rekao pravni zastupnik ovog centar Dejan Dubajić, učestvovao Čedomir Jovanović, lider LDP i bivši republički poslanik.

Podsetimo, Čedomir Jovanović pretukao je juče na Novom Beogradu Žarka Ivkovića, vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”.

Incident se dogodio oko 17 časova u ulici Milutina Milankovića broj 1.

Kao zakonski zastupnik “Food and Fizio Centra” navedena je Jelena Jovanović, a o tome svedoče i javno dostupni podaci Agencije za privredne registre.

ceda-reket-firma

I na društvenim mrežava uveliko se piše da su Čedomir i Jelena Jovanović pravi vlasnici “Food and Fizio Centra”, u kome se nemio događaj i odigrao.

Prema podacima Agencije za privredne registre, kao vlasnik “Food and Fizio Centra” vodi se preduzeće Centar za društveno učešće u zdravlju “Food to Health”, čiji je zakonski zastupnik ponovo – Jelena Jovanović.

Čeda Jovanović se oglasio nakon incidenta sa reketom: Nisam siguran šta mogu da očekujem u budućnosti

PARTNERI SAJTA


121 Shares
121 Shares
Share via
Copy link