Lifestyle Magazin

Brenina jahta košta 6.000.000 €, izgleda kao hotel sa 5 zvezdica (FOTO)

lepa-brena-jahta
Foto: Privatna arhiva

Pevačica Lepa Brena leto provodi na jahti koju ima sa suprugom Bobom Živojinovićem, a koja prema pisanju medija košta oko 6.000.000 evra.

A iako je dosta pričala o njoj, pevačica je sama otkrila da ima šest spavaćih soba, ali do sada nisu pokazivali kako izgleda ceo brod i unutrašnjost, već smo mogli da vidimo samo jahtu spolja.

Međutim, njena prijateljica, Mirjana Antonović, svojevremeno je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije kako jahta izgleda iznutra.

– Par sličica sa Brenine i Bobine jahte. Šteta što sam bila malo bolesna, pa nisam mogla u potpunosti da uživam – napisala je Mirjana, pokazavši sav luksuz.

Dnevni boravak je prostran, sa velikim televizorom, a na mermernom stolu, osim poslastica i voća, vidi se i novčanik pun novca.

Jedna od spavaćih soba ima čak i svoje kupatilo, a da se vodilo računa o svakom detalju dokaz su i brendirani peškiri u nijansi pločica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

– Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto, jer je bila specifična situacija – govorila je Brena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

– Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam celog života zaista želela, da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam želela – rekla je Brena u ranijem intervjuu.

Životna priča Lepe Brene dostojna je filmskog scenarija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

179 Shares
179 Shares
Share via
Copy link