Magazin

Bila je to ljubav na prvi pogled: Ovog vojvođanskog političara je Brena volela pre Bobe

lepa brena 1
Printscreen

Lepa Brena i bivši teniser Boba Živojinović ove godine su proslavili 32 godine braka.

Njih dvoje decenijama važe za jedan od najskladnijih parova, a imaju dva sina – Viktora i Stefana. Takođe, Boba iz prvog braka sa Zoricom Nakić ima sina Filipa, a koga je Brena prihvatila kao svog.

Poznato je da je Bobi ovo drugi brak, nakon što se razveo od Zorice, ali i da su održali prijateljske odnose. Međutim, o ljubavnom životu Lepe Brene se ne zna mnogo.

Iako su joj se pripisivale mnoge veze, poznato je da je pevačica svojevremeno bila u vezi sa političarem Mirkom Krlićem, piše Nova.

On je jednom prilikom govorio o njhovoj vezi sa početka osamdesetih godina.

– Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja devojka i da smo se voleli. Ali to je već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji – kazao je Mirko za Sabor pre 30 godina.

mirko-krlic
Foto: Kancelarija KiM

Tada se spekulisalo i da se Brena udaje za novinara Ratka Kneževića, a on se osvrnuo i na to.

– Nisam se iznenadio kada je objavljeno da se udaje. Jer ja za tu njenu želju već odavno znam. Dok smo bili zajedno, često mi je govorila: ‘Mirko, najveća mi je želja da zasnujem svoju porodicu. Stalno me progoni misao da će slava jednoga dana proći, a ja ostati sama.’ Tog straha nikako nije mogla da se oslobodi, pogotovo što je stalno bila odvojena od roditelja, koji žive u Brčkom – izjavio je on 1985. godine.

Otkrio je i kako je otpočela njihova veza.

– Brenu sam upoznao kada je prvi put nastupala u Zrenjaninu. Svideli smo se jedno drugom na prvi pogled. I počeli smo da se zabavljamo. Ja sam tada radio kao disk-džokej u Domu mladosti, a kasnije u baru. Brena je u našem gradu pevala u dva maha po nekoliko meseci, a viđali smo se i kasnije – ispričao je.

Krlić je kazao da je Brena mnogo patila jer bila odvojena od roditelja, te često nije mogla da zaustavi suze zbog usamljenosti.

– Često sam je zaticao uplakanu. Teško je podnosila usamljenost. Događalo se da je i po čitav sat plakala bez prestanka. I kada bih video da ne može da se smiri, govorio sam joj: ‘Breno, spremi se, putujemo za Brčko’ Na brzinu bi se spremila, seli bismo u moj crveni ‘fijat kupe’, i za nešto više od sata brze vožnje bili bismo kod njenih u Bosni. Tek kada bi se našla u roditeljskom domu, Brenino lice bi se ozarilo – prisećao se.

Kako se tada pisalo, Lepa Brena je pesmu „Miki moj“ posvetila upravo Mirku Krliću.

Lepa Brena nosi „roleks“ vredan 80.000 evra, za ovaj sat postoji lista čekanja do 3 godine

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link