Magazin

Brazilski novinar pitao dečaka u Beogradu šta očekuje od meča i za odgovor dobio najslađu provokaciju

klinac
Printscreen

Iščekivanje je gotovo, fudbalski praznik može da počne i u Srbiji. Meč između naše reprezentacije i petostrukog svetskog šampiona gledaćemo večeras od 20 časova.

Naravno da je Brazil favorit, međutim optimizam i euforija koja je zahvatila Srbiju ima nesaglediv potencijal, ali može biti i mač sa dve oštrice.

Ipak, mnogo je onih koji veruju da su naši momci kadri da nakon Saudijske Arabije i Japana naprave i treće veliko iznenađenje na turniru, a među njima je i dečak čija izjava je obišla svet.

– Mislim da će Srbija da pobedi 3:0, Mitrović će postići dva gola u prvom poluvremenu, a onda Vlahović u drugom, Nejmar će da padne i plače kao beba – kazao je ovaj simpatičan dečačić u mikrofon brazilskom novinaru sa poznatog kanala ESPN.

Ova izjava prihvaćena je uz osmeh i čuđenje komentatora i novinara u studiju, što su oni okarakterisali kao simpatičnu provokaciju.

Srbi vole fudbal iako se rezultatima nikako ne mogu pohvaliti za razliku od večerašnjeg suparnika, ali samopouzdanje i optimizam koji je u tim i navijače usadio selektor Dragan Stojković Piksi može načiniti mnoga čuda u narednih skoro mesec dana, a prva prepreka je prava fudbalska poslastica.

Kao i uvek, neka bolji pobedi, a verujem da niko nakon utakmice neće gajiti negativne emocije ukoliko naši izađu hrabro i daju sve od sebe, uz uslov da sudija na večerašnjem meču svoj posao odradi krajnje profesionalno što nije uvek bio slučaj.

Neka svet večeras ponovo govori o Srbiji kao maloj, ali ponosnoj državi sa Balkana koja je pobedila veliki Brazil.

Neka se ispuni predviđanje ovog malog Beograđanina.

Uzmi Piksi svetsku titulu! Došlo je vreme za naplatu detinjstva, nek’ se spremi Brazil  

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

komentar

Klikni da objaviš komentar

31 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap