Lifestyle Magazin

Nikad kraća suknja i providna bluza, Dragana Kosjerina pomutila razum odevnom kombinacijom (FOTO)

kosjerina
Foto: Printscreen

Odevni izbori voditeljke Dragane Kosjerine često budu zapaženi, a pojedini privuku naročitu pažnju. Baš kao što je i onaj koji je odabrala za gostovanje u emisiji na televiziji K1.

Dragana je gostovala kod voditelja Boška Jakovljevića u atraktivnoj kombinaciji – kratka suknja i sako istog dezena ispod kojeg je nosila potpuno providnu bluzu mnoge nisu ostavili ravnodušnim.

Kosjerina je u emisiji govorila o Svetskom prvenstvu u fudbalu, prenosi Blic.

kosjerina
Foto: Printscreen

Kako kaže, nije čudno da se jedna žena nađe na mestu sportskog voditelja, a njoj to posebno nije bilo teško, jer je svoju novinarsku karijeru i započela kao sportski novinar.

Lepa voditeljka je istakla i da joj je trebalo malo vremena da podseti svega, ali i da joj je čudno što se i danas ljudi iščuđuju tome što se jedna žena razume u sport.

Na pitanje voditelja Boška Jakovljevića ko joj je sa ženske strane od fudbalera najatraktiviniji, Kosjerina je rekla da njih ne posmatra na taj način.

– Godinama sam radila u sportu i ne posmatram sportiste na taj način. Neko od njih ima taj iks faktor ili nema, privlači pažnju ili ne. Meni je bitno da gledam dobar fudbal. Neimar me nije nervirao, ja ga stvarno simpatišem. Još kada postigne pogodak i krene da đuska, to mi je najbolje od svega. Volim vesele ljude koji slave na takav način – rekla je Kosjerina.

kosjerina
Foto: Printscreen

Stajling lepe voditeljke posebno je privuko pažnju, a još više to što joj se u jednom momentu pomerio sako, a ispod providne bluze jasno se video crni brusthalter.

Izvor: Blic.rs

Dragana Kosjerina (34) je san mnogih muškaraca, a ona ljubi zgodnog stomatologa (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

59 Shares
Share via
Copy link