Lifestyle Magazin

Studentkinja je otišla u Dubai da bude hostesa, pa srela Kazahstanca milijardera

Milica Polskaja koju na Instagramu prati više od 250.000 ljudi, ispričala je kako joj se život promenio kada je dobila posao hostese u Dubaiju.

Tamo je upoznala svog sadašnjeg supruga sa kojim ima četvoro dece i živi okružena luksuzom.

„Studirala sam državni Pravni fakultet dve godine. Na početku sam bila na budžetu, dok sam u trećoj morala da pređem na samofinansiranje.

Rešila sam da zaradim novac sama za školovanje i tako sam krenula u Dubai. Prvi put sam otišla na letovanje, a kasnije i da radim.

Potpisala sam ugovor preko mejla, imala onlajn intervju preko „Skajpa“ i dobila posao hostese.“

„Kartu i smeštaj mi je napočetku obezbedila kompanija.

Kasnije sam unapređena i prešla sam da radim kao PR jednog poznatog kluba“, započela je svoju priču Polskaja, a onda otkrila kako je došlo do famoznog susreta sa suprugom Kazahstancem kojeg ne želi da otkriva u javnosti.

Upoznali smo se u jednom noćnom klubu. Prvi put nisam želela da se upoznam sa njim, jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom.

Njegov drug je ogroman i debeo i pred kraj on moj sadašnji muž pošalje svoju drugaricu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu.

Drugo veče sam ga opet srela u istom klubu.

Držao je dve čaše sa šampanjcem i nasmejao se.

Ostala sam malo i kratko sa njima, jer je bio prelep.

Taman ten, beli zubi, plave oči, sve je to imao.

Dala sam mu posle sat vremena svoj broj telefona i malo smo se izigrali.

On me je zvao sutradan na sastanak, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom drugu „ona će meni da rodi sina“ – govori ona, a ostatak je po svemu sudeći istorija.

Kako ističe kod njega ju je najviše osvojio osmeh i prelepe plave oči. Iako se spekuliše da je on milijarder, Milica tvrdi suprotno.

U tome nema istine da je milijarder. Biznismen je, ima svoju fabriku i to je sve što želim o tome da kažem.

Želim da zadržim našu privatnost – govori ova ‘influenserka’ koju je majčinstvo potpuno promenilo.

Jako! Spoznala sam šta je to bezgranična ljubav. Sada sam mnogo zrelija i imam neke druge prioritete nego kada sam živela u Srbiji.

Ipak, ja sam iz zemlje otišla jako rano, a tada su mi na prvom mestu uvek bili izlasci i fakultet“, iskreno izjavljuje Polskaja koja ističe da u Srbiji nikada nije živela skromno jer su joj roditelji, kao i baka i deka, obezbedili sve šta joj treba.

Na samom kraju razgovora dodaje da ne priželjkuje ni veću vilu, ni privatni avion, jer joj sitnice zapravo čine život lepšim.

Izvor: Blic.rs

Starleta organizovala nelegalnu nagradnu igru i pokušala da zgrne 10 miliona dinara

Julija Vojinović

komentara

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

515 Shares
515 Shares
Share via
Copy link