Magazin

Devojka postala hit na internetu, jezikom može da pipne oko, zasenila basistu grupe Kiss (VIDEO)

šarlena akino najduži jezik internet senzacija
Foto: Screenshot/TikTok/charlenaaquino_gnc

Svi pamtimo legendarnog basistu grupe Kiss, Džin Simonsa, kojem je zaštitni znak, pored virtuoznosti na svom instrumentu, oduvek bio i nestvarno dugačak jezik, kojim je palacao na bini.  Izgleda da je dobio konkurenciju, naravno ne muzičku, već upravo u dužini jezika, kojim se pohvalila jedna mlada dama na društvenim mrežama.

Njeno ime je Šarlena Akino i očas posla je postala internet senzacija, pokazujući svoje “umeće”. Ljudi se dive njenom “talentu”, koji je zaista jedinstven.

Najduži jezik na svetu pripada Šanel Taper, čiji jezik od vrha do sredine usne je dugačak impresivnih 9,75 cm.

Ali izgleda da Šanel sada ima konkurenciju – tu je novi jezik koji je hit na mrežama, piše Kurir.

Naime, prava senzacija postala je Šarlena Akino.

@charlenaaquino_gnc

#longtongue #fyp #fypシ #foryou #worldstar #viral #viralvideo #foryoupage #longesttongue #makeup #venom #christmas #christmaseve #funny #scary

♬ original sound – tabby ୨୧

Mlada žena, za koju se veruje da je iz SAD-a, oduševila je i iznenadila fanove na Instagramu i TikToku, s jezikom kojim može dotaknuti vlastito oko.

@charlenaaquino_gnc

iconic #fyp #longtongue #worldstar #viralvideo #reptile #snake #snaketongue #venom #venom2 #venomchallenge #crazy #viral #foryou #funny #eye #makeup

♬ original sound – kardashianicon

Iako još nije otkrila dužinu svog jezika, dodirivanje nosa za nju je lak zadatak, bez problema dotakne njegov srednji deo.

Šarlena, čiji je TikTok profil, @charlenaaquino_gnc, skupio više od 462 hiljade pratilaca, svakako maksimalno iskorišćava svoj neobičan prirodni dar, jer takođe zarađuje deljenjem personalizovanih video zapisa sa svojim fanovima.

Izvor: Kurir

Tip imao najduži mamurluk na svetu nakon što je popio 60 krigli piva

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link