Beograd Magazin

Osmeh za tužnu sliku Beograda, promoteri noćnog provoda Grenel i Mali

grenel i mali
Printscreen / Instagram

Bivši američki izaslanik za Kosovo i Metohiju Ričard Grenel ponovo je u Beogradu, a ovoga puta na Tviteru se pohvalio iz noćnog izlaska gde je bio u društvu ministra finansija Siniše Malog.

Ova njegova objava izazvala je priličan broj negativnih reakcija na društvenoj mreži.

– Da li ste sada promoter zabave u Beogradu? Mislio sam da ste imenovani na važan zadatak da se brinete za mir i pomirenje u regionu traumatiziranom od strane Srba. Pretpostavljam da nikada niste prošli kroz zabavu i igre u Beogradu – napisao je jedan tviteraš.

Na objavama se može pročitati da “Grenel radi za interese svoje zemlje”, kao i da “Siniša Mali treba da odgovara za pljačkanje Srbije”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by richardgrenell (@richardgrenell)

Oglasili su se i Albanci sa Kosova, koji su takođe osudili Grenela. Oni prema njemu od ranije gaje negativno mišljenje, optužujući ga zbog bliskosti sa državnim vrhom Srbije.

– Štitio sam vas četiri godine na Kosovu među Kosovarima jer ste Amerikanac i zato što ste nagrađeni kosovskom medaljom. Izgleda da vaši kritičari na Kosovu nisu pogrešili – napisao je Alban Hasani u komentaru.

Iz svih objava političara na društvenim mrežama prethodnih dana, može se zaključiti da su pripadnici aktuelnog režima potpuno opušteni i pored svih skandala koji potresaju javnost. Grenelova fotografija sa ministrom Malim svedoči da i dalje postoji podrška za sve mutne radnje u kojima učestvuju najviši rukovodioci Srbije.

Jeftina zabava za jeftine diplomate i još jeftinije ministre. Dok osiromašeni narod ćuti i pomirljivo gleda na urušavanje prirode i državnih institucija, akteri naše stvarnosti se potpuno rasterećeni zabavljaju uz široki osmeh i bez mnogo brige o budućnosti.

Ko je naljutio Grenela? Ne znam da li možete da nađete Srbiju i Kosovo na mapi (VIDEO)

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1K Share
1K Share
Share via
Copy link