Balkan Vesti

Prvo je „parkirao“ službena vozila, a sada će objaviti diplome banjalučkih službenika

Ako je suditi prema prvim odlukama novog gradonačelnika Banjaluke, izgleda da je Draško Stanivuković odlučio da se suprotstavi svim anomalijama u gradskoj upravi. Prvo je konfiskovao ključeve službenih automobila, a sada je krenuo u “češljanje” diploma zaposlenih u upravi grada, što je najavio na društvenim mrežama.

“Danas sam po hitnom postupku naložio da mi se dostave imena i prezimena svih zaposlenih u Gradskoj upravi sa podacima iz njihovih diploma”, saopštio je Stanivuković, a preneo portal BizLife.

“Ove podatke ćemo objaviti na zvaničnoj veb prezentaciji Grada u četvrtak 31.12, baš pred Novu godinu, kao znak novog početka za naš Grad i naše sugrađane. Oni moraju da budu upoznati sa tim ko su zaposleni i sa kojim diplomama obavljaju određene poslove. To je bila jedna od naših proklamovanih politika koju sprovodimo u delo”, objavio je on.

Данас сам по ХИТНОМ поступку наложио да ми се доставе ИМЕНА и ПРЕЗИМЕНА свих запослених у Градској управи са подацима из…

Posted by Драшко Станивуковић on Friday, 25 December 2020

Doneli smo i Naredbu o obeležavanju svih službenih automobila koji su u vlasništvu Grada i na taj način zloupotreba imovine Grada više neće biti praksa. U izradi je i novi Pravilnik o platama zaposlenih, kako bismo na jasan način stali u kraj svim izmišljenim višim pozicijama savetnika ili koordinatora i na taj način napravili dodatne uštede, zaključio je Stanivuković.

Ko je novi gradonačelnik Banjaluke, državni neprijatelj koji je srušio Dodika

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

3.8K Shares
3.8K Shares
Share via
Copy link