Balkan Vesti

Prvo je „parkirao“ službena vozila, a sada će objaviti diplome banjalučkih službenika

Ako je suditi prema prvim odlukama novog gradonačelnika Banjaluke, izgleda da je Draško Stanivuković odlučio da se suprotstavi svim anomalijama u gradskoj upravi. Prvo je konfiskovao ključeve službenih automobila, a sada je krenuo u “češljanje” diploma zaposlenih u upravi grada, što je najavio na društvenim mrežama.

“Danas sam po hitnom postupku naložio da mi se dostave imena i prezimena svih zaposlenih u Gradskoj upravi sa podacima iz njihovih diploma”, saopštio je Stanivuković, a preneo portal BizLife.

“Ove podatke ćemo objaviti na zvaničnoj veb prezentaciji Grada u četvrtak 31.12, baš pred Novu godinu, kao znak novog početka za naš Grad i naše sugrađane. Oni moraju da budu upoznati sa tim ko su zaposleni i sa kojim diplomama obavljaju određene poslove. To je bila jedna od naših proklamovanih politika koju sprovodimo u delo”, objavio je on.

Данас сам по ХИТНОМ поступку наложио да ми се доставе ИМЕНА и ПРЕЗИМЕНА свих запослених у Градској управи са подацима из…

Posted by Драшко Станивуковић on Friday, 25 December 2020

Doneli smo i Naredbu o obeležavanju svih službenih automobila koji su u vlasništvu Grada i na taj način zloupotreba imovine Grada više neće biti praksa. U izradi je i novi Pravilnik o platama zaposlenih, kako bismo na jasan način stali u kraj svim izmišljenim višim pozicijama savetnika ili koordinatora i na taj način napravili dodatne uštede, zaključio je Stanivuković.

Ko je novi gradonačelnik Banjaluke, državni neprijatelj koji je srušio Dodika

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

3.8K Shares
3.8K Shares
Share via
Copy link