Balkan Vesti

Pedofil pobegao iz sudnice nakon izricanja presude, kamere uhvatile beg po Banjaluci (VIDEO)

begunac
Printscreen ATV

Odbegli osuđenik Ivica Mišković iz Kaknja pobegao je kroz prozor na prizemlju zgrade Osnovnog suda u Banjaluci, a nadzorne kamere ATV-a snimile su Miškovića u trenutku dok je bežao.

Mišković je, nakon što je pobegao kroz prozor zgrade suda, trčao je kroz Gundulićevu ulicu iz pravca Aleje Svetog Save. Miškovića su i snimile nadzorne kamere Adiko banke, kako beži iza zgrada. Nakon toga mu se gubi svaki trag.

Mišković je, nakon što je osuđen na četiri godine zatvora zbog polne zloupotrebe deteta, iz sudnice doveden u prostoriju za zadržavanje koja se nalazi u prizemlju zgrade.

”Tu je čekao da mu se uruči rešenje, a onda je iskoristio priliku i gurnuo policajku koja je bila uz njega. Ona je pala na radijator i pokušala je da ga spreči u bekstvu, ali nije uspela i tom prilikom je lakše povređena”, navodi dobro upućeni izvor ATV-a.

On pojašnjava da je Mišković potom krenuo prema Vrhovnom sudu Republike Srpske i kružnom toku na raskrsnici Aleje Svetog Save i Gundulićeve ulice.

”Bežao je prema naselju Borik i tu mu se izgubio svaki trag. Budući da kod sebe nije imao ni dokumente, ni novac nije mogao daleko da umakne, ali mu se brzo izgubio trag. Zbog toga se ne isključuje mogućnost da je imao pomagača koji ga je čekao i odvezao. Takođe postoji mogućnost i da se negde sakrio”, navodi izvor ATV-a.

Podsetimo, Mišković je pobegao nakon što mu je izrečena presuda od četiri godine zatvora.

Prema nezvaničnim informacijama osuđen je zbog obljube 9-godišnje devojčice, inače kćerka njegovog pastorka. Slučaj je prijavljen 2021. godine, a optužnica protiv Miškovića je potvrđena prošle godine. Dugo vremena je bio u bekstvu i za njim je raspisana poternica na osnovu koje je uhapšen u Nemačkoj i izručen pravosuđu Srpske.

Osuđivani pedofil ponovo napao, seksualno zlostavljao kolegu sa kojim je radio u istoj firmi

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link