Magazin

“Ja da doniram Turskoj, je l’ ste vi oboleli kolektivno?”: Baka Prase šokirao izjavom (VIDEO)

baka-prase-amsterdam

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase ponovo je uspeo da šokira pratioce svojim stavovima i ponašanje. Ovoga puta, tema su bili razorni zemljotresi u Turskoj u kojima je nastradalo više od 12.000 ljudi.

Jutjuber je u jednom od svojih lajvova istakao da neće da donira novac za pomoć žrtvama zemljotresa i da su oni koji to žele da urade “kolektivno bolesni”, prenosi Kurir.

– Lik se ispucao: Doniraj Turskoj! Evo, samo još jednom da nam pobiju ceo narod, buraz i tad ću im da im doniram. Daj žiro-račun, brate, da dođu da nas porobe na još 400 godina, buraz. Šta je lik ispucao, brate – šokirao je svojim stavom Baka, a onda je još detaljnije objasnio zašto nema nikakvu empatiju prema nastradalima u zemljotresu:

– Ja prema Turskoj nemam nikakvu ljubav. Čak šta više, nemam razloga da ih gotivim 2 posto. A neko priča da doniramo Turskoj.

Ja da idem da doniram Turskoj zbog zemljotresa? Saučešće. Krivo mi je, naravno, ne slavim ja, niti se ja smejem. Ali ja da doniram Turskoj? Jer je njima sad teško “kao zemljotres, ludilo sve”.

Nije da ja neću da doniram samo zbog toga što ja nemam nikakvu ljubav prema Turskoj. Zašto bih ja imao bilo kakvu ljubav prema njoj? Nemam.

@kliperator_mc

Ceo video na mom yt kanalu! #fyp #fypシ #fy #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #bakaprase

♬ som original – 🎧

I neko meni da kaže da ja doniram Turskoj? Jel ste vi svi oboleli kolektivno? – izjavio je Ilić, koji je zbog svojih reči izazvao gnev korisnika društvenih mreža, ali i svojih pratilaca.

Podsetimo, ovo je samo jedan u nizu skandala posrnulog jutjubera, koji je nedavno zbog skandala i snimaka koji su završili u javnosti, a na kojima se vidi kako pokazuje srednji prst i psuje ispred policijske stanice dobio prekršajnu prijavu zbog nedoličnog ponašanja i vređanja koje se desilo na javnom mestu, pred policajcima i novinarima.

Baka Prase kupio stan u “Beogradu na vodi” za 1,5 miliona evra (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

198 Shares
198 Shares
Share via
Copy link