Magazin

Bajdenova medijska dominacija: Ovog puta rukovao se sa vazduhom (VIDEO)

biden
Printscreen

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden postao je glavna internet senzacija i predmet podsmeha čitavog sveta zbog svog neobjašnjivog ponašanja koje mnogi opisuju kao uznapredovali oblik senilnosti.

Možda bi sve ovo i bilo smešno da se ne radi o čoveku koji vrši toliko odgovornu funkciju u zemlji koja je i dalje jedna od najvećih supersila u istoriji čovečanstva.

Bajden je držao četdesetominutni govor na poznatom Univerzitetu Severna Karolina, a kada se zahvalio okupljenima na pažnji iznenađujuće je ispružio šaku kao da želi da se rukuje sa onim do sebe. Na njegovu žalost i zaprepašćenje nikoga nije bilo pored njega na bini, te je ovo samo jedan u nizu njegovih neverovatnih postupaka prethodnih dana.

Možda je američki predsednik očekivao Malkolma Hokinsa, studenta elektrotehnike, koji ga je predstavio okupljenoj publici na samom početku izlaganja.

Koga je i šta Bajden video, kao i zašto neodoljivo podseća na srpskog ministra policije Aleksandra Vulina pitanja su na koja ipak nemamo odgovor.

bajden
Printscreen

Možda predsednik Bajden može postati počasni član SNS-a ili još urnebesnije i konkretnije Pokreta socijalista. U naprednjacima su ionako sa slašću prikupljali sve naše dželate iz devedesetih poput Blera i Šredera, a Vulin/i bi svakako bili odlično društvo za usamljenog Bajdena kome su ljudi počeli i da se priviđaju.

Uspeo je predsednik Amerike da izazove transfer blama čak i jednom Srbinu koji se sa mučninom hvata za glavu i stomak kada natera sebe da posluša umotvorine naših lokalnih političara, čuj mene kabadahija.

Vulin i svi ostali genijalci naše politike makar nemaju čuveno ‘crveno dugme’ za nuklearni udar, te se iskreno nadamo da je neko uklonio ili makar blokirao Bajdenu jednu takvu opciju.

Marko Đurić kod Bajdena u Ovalnoj sobi, velika kriza zahteva velike ličnosti

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

565 Shares
565 Shares
Share via
Copy link