Magazin Srbija

Iznajmljujem babe za SNS mitinge, skandiranje 500, nošenje zastave 1.000 dinara (FOTO)

Odomaćio se običaj da vlast u Srbiji saziva mitinge u predizbornoj kampanji na koje najčešće dovodi pristalice iz drugih mesta.

Navikli smo već da kolone buseva tada totalno zaguše grad, a unezvereni penzioneri i radnici koji iz tih buseva izlaze izgledaju kao da ne znaju ne u kom su gradu, nego na kojoj planeti.

Da se oni kupuju za sendvič i crvenu već je izanđala tema, kojoj je čak i vladajuća stranka ironično pristupila na prošlim izborima.

Ovaj trend je jedan dovitljivi preduzetnik odlučio da iskoristi i da zaradi nešto dodatnog novca sa strane.

Naime na platformi za internet trgovinu „kupujem-prodajem“ osvanuo je oglas na kojem se nudi iznajmljivanje baba za odlazak na izbore, uključujući SNS mitinge i skupove.

Cena za ovu uslugu je 2350 dinara po babi, plus prevoz i topli obrok, a uračunato je aplaudiranje na skupovima, navodi se u oglasu.

Za dodatne usluge ćete morati dodatno zavući ruku u džep, pa se tako skandiranje doplaćuje 500 dinara, a nošenje zastave 1.000 dinara.

Iako u ovoj kampanji zasad nema velikih predizbornih skupova na koje smo navikli, kako se izbori bliže, moguće je da ćete ipak poželeti da nazovete oglašivača i iskoristite ovu uslugu.

Baba (72) zadavila babu (77) zbog devizne penzije

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.3K Shares
1.3K Shares
Share via
Copy link