Koronavirus

Anesteziolog iz Hrvatske: Da gledate što gledamo mi, nabili biste svi te maske na njonje

Anesteziolog jedne zagrebačke bolnice, i sama zaražena virusom, objavila je na društvenim mrežama da mediji ne izveštavaju baš sasvim realno o stanju sa korona krizom.

Onima koji misle da je korona zavera je poručila:

“Da gledate što gledamo mi, nabili biste svi te maske na njonje i ne biste ih skidali šest meseci. I sedeli bi doma, umesto po kafićima, rođendanima, krizmama i svadbama. Jer nikako da shvatite, da ako i ne ubije vas, ubiće vaše starije i slabije…”, poručila je ova neimenovana doktorka čiji status je prenela zagrebačka N1 tv.

Navela je da je situacija grozna, kako kaže, “baš grozna i za pacijente i za osoblje”.

“Prenatrpana, depresivna, haotična, kritična, zabrinjavajuća svakodnevnica koja utiče na sve nas i profesionalno i privatno”, napisala je, a prenosi portal Nova.

Navela je da njene kolege i ona više ne broje smene, da mnogi dežuraju po 4-5 dana vikenda u mesec dana i da imaju po šest dežurstava u dve sedmice…

“Da vidimo bar tračak nade da će sve skoro proći, da će ljudi koje lečimo nakon par čarobnih lekova ”skočiti” izlečeni, bilo bi lakše. Ovako… sve se više punimo, punimo i punimo… Što se više puni bolnica, to se više puni i intenzivna…”, navela je.

Dobijamo kontrolore u prodavnicama koji će nadgledati da li nosite masku, a policija će na licu mesta izricati novčane kazne

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

24 Shares
Share via
Copy link