Magazin

Ana Nikolić poručila da ne podržava gej paradu, pa počela da viče kako je strejt (VIDEO)

ana-nikolic-2
Foto: Printscreen

Ana Nikolić se posle duže pauze pojavila pred beogradskom publikom i šokirala okupljene svojim stavom o LGBT populaciji.

Iako nije bila raspoložena za davanje izjava pred sam nastup, Ana se kratko osvrnula i na predstojeći „Europrajd“, ali i na nedavno održanu paradu porodičnih vrednost, pa je izjavila da je protiv gejeva baš kao i crkva.

U jednom trenutku je vikala na novinare da je ona „strejt“.

– Verovatno je trebalo da se održi ta parada porodičnih vrednosti. Ja ne osuđujem gej ljude. Ali sve što je transparentno treba… ja mislim to i za ljude koji nose one oznake. Mi pravoslavni hrišćani nosimo krst i to je dovoljno. A ne idemo sa mantijama i ne pevamo po bazenima obučeni. Sve što je transparentno, nema potrebe za tim. Kao i ovo sto sad hoće da šetaju i paradiraju. Kog si ti opredeljenja, koga to briga? Ja nosim svoj krst i to je to – rekla je Ana Nikolić.

– Ili sam gej ili nisam gej.. zašto to mora da bude tako transparentno? Ja osuđujem to kao i svi.. ne znam, to je naš mentalitet. Protiv gej parade sam isto kao i crkva! Šta sad, ja koja sam strejt treba da šetam po gradu i govorim da sam strejt – dodala je Nikolić.

Potom je vikala “Ja sam strejt, ja sam strejt”.

“Debela, dođi da ti napunim šugava usta!”: Vujadin Savić prostački odgovorio devojci na optužbe da vara Mirku

Izvor: Nova.rs.

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
362 Shares
362 Shares
Share via
Copy link