Poznati

Ana Nikolić upisala ćerku u vrtić Ljubivoja Ršumovića, na obrazovanje će davati 5.500 evra

ana nikolic
Foto: printscreen

Ana Nikolić upisala je šestogodišnju ćerku Taru u vrtić Ljubivoja Ršumovića! Pop zvezda je svoju naslednicu odvela u obrazovno-vaspitni centar u Sopotu.

Kako pišu domaći mediji, pevačica će za godinu dana na obrazovanje svoje jedinice potrošiti 5.500 evra!

– Ana je celo leto gledala gde da upiše Taru u predškolsko, kako bi je što bolje pripremila za prvi razred, u koji kreće naredne godine. Raspitivala se kod prijatelja i kolega, a oni su joj preporučili vrtić u kome radi i Ršum. Odmah je zvala da se raspita oko cene školarine I uslova. lako je vrtić udaljen 50 kilometara, mnogo joj se dopao, pa je ćerku tamo upisala. Nije se dvoumila ni kad je čula da će je to za godinu dana koštati 5.500 evra, jer bi i poslednji evro dala za Taru! – priča izvor blizak pevačici. I sama Nikolićeva se pohvalila na društvenim mrežama da je juče odvela ćerku u vrtić. ,,Zašto ja moram u školicu?“, napisala je Ana pored fotografije na kojoj pozira sa ćerkom.

rsum fb

Recituje im pesmice

Čuveni pesnik Ljubivoje Ršumović kaže da mu je drago što je Ana upisala svoje dete u vrtić koji je nazvan po njemu.

– Radim sa decom, recitujem im pesmice, učim ih da pišu… Nauče oni od nas mnogo, ali I mi od njih. Ceo život sam želeo da budem učitelj zahvaljujući mojoj učiteljici u Ljubišu, koja je bila divna i eto, san mi se ostvario. Odlično je što je Ana upisala ćerkicu u ovu ustanovu, siguran sam da će joj biti lepo i da će naučiti mnogo lepih i korisnih stvari. U ovoj školi se mnogo pažnje posvećuje sportovima, pa sva deca, od onih najmladih do najstarijih, imaju instruktore i trenere za fudbal, košarku, balet… – priča pesnik.

Nije razmažena

Istog dana kad je Ana otkrila da joj je ćerka krenula u vrtić, i njen bivši muž Stefan Durić Rasta se pohvalio na Instagramu da je naslednicu upisao na časove tenisa. Reper je objavio snimak na kojem se vidi kako Tara nosi ranac s reketima.

– Nisam je mnogo razmazio, korektan sam prema njoj. Nikada nisam vikao na nju ili podigao ruku. Čudno mi je što sam ja neko koga ona najviše poštuje… Moj uticaj na nju je veliki – izjavio je nedavno Rasta.

Ana Nikolić priziva Vučića: „Predsedniče, ukinite ružne crtane, deca su luda i autistična“ (VIDEO)

Izvor: Kurir, Informer

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link