Poznati

“Moja baba je ostavila dedu jer je bio alkoholičar, ja sam taj deda, to je isti DNK”

ana nikolic
Foto: printscreen

Ana Nikolić je govorila o porocima i svojoj porodici.

Pevačica Ana Nikolić otkrila je brojne porodične detalje, pa je pričala o babi i dedi, koji je imao problema sa alkoholom.

– Ja sam jedina osoba koja je blokirala babu na telefonu! ‘Baba, ideš na blok na nekoliko dana.’ Zove me i kaže: ‘Kad ćeš da pevaš? Hoću da umrem, kad ćeš ti da pevaš nešto?!’

Žena me zove po 70 puta. Ljudi su počeli da misle da mi je to neki dečko. Ja joj kažem da mi nešto telefon nije radio. Posle je odblokiram. Zamisli da svaki dan slušam njene priče – rekla je Ana, pa je otkrila da je njen deda imao probleme sa alkoholom, zbog čega ga je ostavila supruga, a potom se uporedila sa njim:

– Moja baka se razvela pre 100 godina, kad se niko nije razvodio. Razvela se jer je deda bio alkoholičar. Ja sam taj deda, on je čovek umro od alkohola.

Bio je vaga u horoskopu, kao i ja. Ja verujem u taj ženski rodoslov. Ja sam pokušala da izbegnem to, svi mi nešto nosimo. Pokušala sam, ali uvek se vraćaš na taj neki stariji model. Ovo je DNK. Pomešao se pogrešan DNK, šta da radim – rekla je kroz smeh Ana u emisiji „Magazin In“.

Ana Nikolić ide na kliniku u Austriji, gde će za 3.100 € ležati na slami i cveću

Izvor: Nova

oznake
script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
913 Shares
913 Shares
Share via
Copy link