Magazin

„Debela, dođi da ti napunim šugava usta!“: Vujadin Savić prostački odgovorio devojci na optužbe da vara Mirku

vujadin savic slika
Printscreen

Srpski fudbaler Vujadin Savić (32) dospeo je na naslovne strane zbog svoje objave na društvenim mrežama u kojoj se suprotstavio održavanju velike Parade ponosa u Beogradu, takozvanog Europrajda.

Protivljenje gej paradi nije samo po sebi privuklo medijsku pažnju koliko fotografije na kojima se vidi razmena poruka sa jednom devojkom koja ga je javno isprozivala zbog toga što „zabranjuje paradu“, prenosi Kurir.

Instagram prepiska započela je javno komentarom devojke na njegovu objavu.

„Zabranite Paradu dok ja čovek sa četvoro dece ostavljam ženu kući da bih j***o k***e jer nisam išao u vojsku“, napisala je devojka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Savic Vujadin (@savicvujadin)

Vujadin joj je zatim odgovorio u privatnoj poruci.

„Kad si već nekulturna i moram da se spustim na tvoj nivo… Još nekih dva, tri dana biću sam kod koće, pa bi bilo dobro da dođeš da i tebe izj**em. Ne brini, obavestiću i Mirku o tome… Samo, toliko si zdepasta i debela, nije mi toliko veliki. Ne znam kako ću ti prići… Možda bolje ta šugava usta da ti napunim da manje propagiraš p*****. Nećete šetati“, napisao je fudbaler koji sa glumicom Mirkom Vasiljević ima četvoro dece.

Nakon ovakve njegove poruke, bivši Zvezdin fudbaler dobio je kratak odgovor.

„Ah, te porodične vrednosti klasičnog seljačine“, napisala je devojka u odgovoru.

vujadin
Printscreen Instagram

„Kao što vidiš umem i to da budem, po potrebi“ još jednom je odgovorio sin legendarnog Duleta Savića.

Ubrzo se o svemu oglasila i Vujadinova supruga, glumica Mirka Vasiljević, koja je rekla da su njegovi lični stavovi njegova stvar i da se nikada nije niti će se mešati u njegove medijske istupe.

„Ovih dana sam se sa Vujadinom čula više rutinski, u smislu: ‘Šta radiš, gde su deca, kako su deca’, nismo razgovarali o drugim temama, jer sam ja bila više oko dece i posla“, rekla je Mirka, pa dodala:

„Što se tiče medijskih objava, stavova i svega drugog, svako od nas ima svoj stav, pravo… Ja sam sa njim stupila u vezu kao sa momkom koji se meni dopao, ja sam se njemu dopala. Tada sam se već bavila javnim poslom, on takođe, i od samog starta sam postavila stav da on svoju karijeru u medijima vodi kako on smatra da treba, isto tako i ja. Zajedno smo, otac je moje dece i sve što treba da završimo i rešimo, to radimo u četiri zida, kako je osnovno i kulturno, kako bi trebalo. Za sve ostale stvari, ko šta prihvata da radi, šta piše u medijima… Konkretno, u ovom slučaju, ja se njemu ne mešam ni u šta što radi, što zahtevam da i on ne čini, kada sam ja u pitanju. Ja mu kod kuće kažem svoj stav, šta mislim da je okej, a šta nije, ali on će funkcionisati kako hoće – sam odgovara za sebe, i za pozitivno i za negativno“, kazala je Mirka za Pink.rs.

Mirka Vasiljević o vaspitanju ćerke: Da zaćuti kad treba, tako opstaje brak i dobije šta hoće

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

128 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap