Magazin Poznati

Ana i Švajni saznali pol 3. deteta, prinovom najviše oduševljeni njihovi sinovi

ana-bastijan-1
Foto: Instagram/Ana Ivanović

Ana Ivanović nedavno je na Instagramu objavila da je ponovo trudna. Kako pišu mediji, proslavljena teniserka i njen suprug Bastijan Švajnštajger presrećni su što će ponovo postati roditelji dečaka.

Tome su se, prema rečima izvora Kurira, najviše obradovali njihovi naslednici Leon i Luka:

– Najbliži članovi porodice Ivanović upućeni su u to da će Anino i Švajnijevo dete biti muško. To je teniserki rekao lekar na poslednjem pregledu. Trudnoća protiče u najboljem redu, beba se razvija kako treba i roditelji su srećni i zadovoljni.

Doduše, Bastijan je želeo devojčicu, ali su njihovi sinovi oduševljeni što će ponovo dobiti batu.

Čim je po beogradskoj čaršiji počelo da se šuška da je Ivanovićeva u blagoslovenom stanju, ona se oglasila na društvenim mrežama.

“Basti i ja ćemo od sada zvanično biti u manjini!”, poručila je Ana uz fotografiju na kojoj je pokazala trudnički stomak.

Jedan od najpoznatijih sportskih parova na svetu venčao se 12. jula 2016. godine u Veneciji, posle dvogodišnjeg zabavljanja. Bračni par je prvog sina dobio 2018. godine, a drugog godinu dana kasnije.

Ana i Bastijan upoznali su se 2014. godine, baš u vreme kada je on raskidao vezu s nemačkom manekenkom Sarom Brandner.

Bilo je to posle Svetskog prvenstva u Rio de Žaneiru.

Ubrzo, viđen je sa Anom u Njujorku, kada je njihova veza ugledala svetlost dana i postala tema medija na planeti. Od tada žive porodičnim životom za primer.

Trudna Ana Ivanović, teniserka originalnom objavom obradovala fanove (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

143 Shares
143 Shares
Share via
Copy link