Magazin

Ćerka Svetislava Pešića je u srećnom braku sa nemačkim košarkašem, ona je upoznala Anu i Švajnija

pesici
Printscreen

Ima selektor sa čime da se ponosi kako u profesionalnom, tako i u porodičnom delu svog života.

Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, koja ovih dana beleži velike uspehe na Svetskom prvenstvu u košarci, ima iza sebe takve rezultate da bi samo o svojoj karijeri mogao da priča danima.

Srpski selektor o svom privatnom životu ne govori mnogo, a poznato je da je decenijama u skladnom braku sa Verom Blažević, koja je i sama bila košarkašica.

U svom dugom i srećnom braku Svetislav Pešić dobio je dvoje dece – sina Marka, koji je danas sportski direktor u KK Bajern Minhen i godinama je bio uspešni košarkaš, i ćerku Ivanu, koja je tako nasledila očev „sportski gen“.

Ivana Pešić, danas Ivana Jagla, radi kao lični trener u Minhenu, a na svom profilu na platformi LinkedIn ističe je uz onaj fizički deo, u svom radu fokusirana i na sve izazove svakodnevice koji utiču na zdravlje.

– Zdravlje, performanse i uravnotežena ishrana su najvažniji temelji za fizičko i mentalno blagostanje – navodi ona i dodaje:

– Kao lični trener, želela bih da vas profesionalno pratim, motivišem i individualno podržavam na vašem putu ka zdravijem i sposobnijem načinu životu.

Takođe, Ivana je specijalizovana za jogu i diplomirani je master sportske psihologije.

Budući da se i sama ne eksponira preterano, o njoj se ne piše često u domaćim medijima, a poznato je da je ona bila ta koja je upoznala srpsku teniserku Anu Ivanović i nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera, jedan od omiljenih sportskih parova sveta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

– Moj prijatelj Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana. Neka se deca vole i drže za ruke… – izjavio je na početeku njihove ljubavi Svetislav Pešić, čime je bio jedan od prvih koji je potvrdio glasine da su oni Ana i Bastijan srećno zaljubljeni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jan Jagla (@jj22)

Ivana je, inače, godinama u braku s nemačkim košarkašem Janom Hendrikom Jaglom, s kojim je u ljubavu duže od decenije, piše Blic.rs.

Svetislav Pešić je stub reprezentacije Srbije, a u njegovoj porodici tu ulogu ima supruga Vera

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link