Svet

Američki obaveštajac potvrđuje postojanje NLO-a, najavljuje objavljivanje snimaka (VIDEO)

Postojanje života van Zemlje intrigira ljude od pamtiveka, a postoje mnoga svedočanstva koja govore u prilog tvrdnji da vanzemaljci postoje. Mnogi jugoslovenski piloti svedočili su o bliskom susretu sa NLO-om, a podaci se čuvaju kao strogo poverljivi u svim zemljama, a naročito u Rusiji i SAD-u.

Bivši direktor američke nacionalne obaveštajne službe Džon Retklif gostujući u jednom TV programu rekao je da postoje mnoge službene zabeleške o neidentifikovanim letelicama, ali da te podatke moraju objaviti nadležni. Kako je rekao, on je želeo ranije da objavi neke poverljive dokumente, ali je u međuvremenu napustio poziciju direktora.

– Sad postoji izveštaj koji će objaviti Pentagon, ministar obrane i direktor nacionalne obaveštajne službe. Lično, hteo sam i ranije da pustim te informacije u javnost, ali nismo uspeli da ih otkrijemo pre nego što sam napustio službu – rekao je Retklif.

Američki piloti videli su objekte i njihove neverovatne performanse za koje nisu imali logično objašnjenje.

– Kad govorimo o svedočanstvima, govorimo o objektima koje su videli američki ratni piloti ili koje su snimili sateliti i koji izvode radnje koje je teško objasniti, kretanja koja je teško ponoviti i za koje mi nemamo tehnologiju, i koji se kreću brzinom zvuka bez probijanja zvučnog zida – objasnio je bivši obaveštajac.

Uverava Retklif da postoji “popriličan broj” ovakvih snimaka, da se informacije bez prestanka prikupljaju, a najavljuje da će biti i objavljene tako da svaki građanin SAD može da ih vidi.

– Kada uočimo te objekte, uvek tražimo neko racionalno objašnjenje. Ponekad se pitamo da li naši protivnici imaju napredniju tehnologiju nego mi. Ipak, postoje i slučajevi za koje nemamo adekvatno objašnjenje. Kad te informacije postanu javne, moći ću više da govorim o tome – zaključio je Džon Retklif u izjavi za američku televiziju Fox.

Dodao je još i da su ovakvi objekti viđeni širom sveta, kao i to da bi “bilo zdravo da što više takvih informacija izađe u javnost”.

Pentagon objavio tajne snimke: Snimci su pravi, i da, na njima je NLO (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

285 Shares
285 Shares
Share via
Copy link