Magazin Svet

Ukrajinka Alena ima kosu od 2 metra, za pranje i češljanje utroši 3 sata dnevno

alena-kosa-naslovna

Svi oni koji su odrasli na bajkama, verovatno se dobro sećaju devojke po imenu „Zlatokosa“ iz istoimene bajke braće Grim, a koja imala toliko dugačku plavu kosu, da je uz nju moglo da se popne do vrha kule u zamku u kojem je bila skrivena.
Influenserka Alena se ne nalazi unutar kule zarobljena, ali je zbog dužine kose, dobila nadimak „Zlatokosa“. Alena Kravčenko (35) svakoga dana potroši minimum sat vremena za pranje kose, dok joj za negu treba isto toliko, budući da je češlja dva puta na dan.
Kosu pušta od svoje pete godine, pere je jednom nedeljno, a krajeve šiša na šest meseci.

Zahvaljujući kosi dugačkoj nepuna dva metra, Alena ima 70.000 pratilaca na Instagramu.

Gotovo svakodnevno objavljuje fotografije u bajkovitom okruženju, obučena u raskošne haljine. Često sebe prikazuje kao Zlatokosu iz istoimene bajke.

„Volim Zlatokosu. Svaka mlada devojka ima san i ja nisam izuzetak. Sanjam da je glumim u filmu, jer su i dužina i boja moje kose, slični njenoj“, rekla je Alena.

Novosađanka Andrea već 15 godina bavi se kovačkim zanatom, prava dama sa čekićem u ruci

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

komentar

Klikni da objaviš komentar

146 Shares
146 Shares
Share via
Copy link