Magazin Svet

Zbog lepe Ukrajinke ostavio ženu, a sada je šalje nazad u Kijev: „Ne mogu da trpim njeno zlostavljanje“

britanac i ukrajinka
Foto: Printscreen

Britanac Toni Garnet koji je ostavio ženu i dvoje dece zbog ukrajinske izbeglice Sofije Kardakim, sada je ostavio i novu partnerku, i to zbog – iracionalnog ponašanja, nasilja i alkoholizma, prenosi Nova.rs.

Garnet (30) tvrdi da je izbacio Sofiju Karkadim (22) iz kuće, nakon što ju je optužio da ne može da podnese količinu alkohola koju konzumira i da je nožem oštetila zid u njihovoj iznajmljenoj kući.

Pored toga, on je rekao da se Sofija meša u njegov odnos sa decom, ističući da su mu ćerke uvek na prvom mestu.

britanac i ukrajinka
Foto: Printscreen

Sada je za britanske medije potvrdio da je došao kraj njegove ljubavi sa Sofijom.

– Završio sam 100 posto sa njom. Završili smo kao par, rekao je Toni.

On tvrdi da su stvari kulminirale kada su u subotu uveče išli na veslanje, dok su proslavljali njegov 30. rođendan u Zapadnom Jorkširu. Rekao je da je na kraju pozvao policiju nakon što je Sofija očigledno oštetila zid nožem.

Toni je za Mail Online rekao kako mu je dojadilo ono što je opisao kao njeno iracionalno ponašanje tokom četiri i po meseca koliko su bili zajedno.

– Ne mogu više da trpim njeno zlostavljanje ili bes. Ostavio sam Lornu i moje dvoje dece zbog nje, i uložio sam sve dodatne napore da joj pomognem da se održimo zajedno. Toliko sam naporno radio da ova veza funkcioniše. Znao sam da ćemo izgledati kao kreteni ako se rastanemo, jer imamo profil u medijima i svu pažnju koja nam je poklanjana na televiziji i internetu, istakao je Toni.

On kaže da mu je bilo iskreno žao što ostavlja Sofiju jer je napustila svoju zemlju i život, i došla u državu u kojoj nikoga ne poznaje.

– U subotu uveče je uzela nož i nekoliko puta ubola zid. To me je zaista uplašilo i nisam imao izbora nego da pozovem policiju. To me uopšte ne raduje. Ali bio sam zabrinut za svoju bezbednost.

Foto: Printscreen

Svađa se dogodila kada su druge ukrajinske izbeglice – Sofija Rastorhujeva i njen dečko Ilija Tronevič, boravile sa parom.

Oni su se preselili kod Tonija i Sofije nakon što je video njihov očajnički apel na Fejsbuku, tražeći smeštaj.

– Možda Sofija pati od PTSP-a. Ali ona je iz Kijeva gde nije bilo mnogo rata. Nadam se da će naći neko bezbedno mesto za život i da je na srećnijem mestu. Ali ona nije za mene, kaže sada Toni, koji je kontaktirao Sofijinu majku u Ukrajini, moleći je da pozove ćerku kući.

Izvor: Nova.rs

Beograđanin o Ruskinjama i Ukrajinkama: ‘Na početku veze pristaju na sve, a onda su tašta i ona glave porodice’

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

98 Shares
Share via
Copy link