Magazin

General otkrio sumnjive motive posete Vulina nakon saobraćajke u Nišu

General u penziji i bivši direktor VBA Momir Stojanović otkrio je javnosti do sada nepoznata saznanja da je saobraćajnu nesreću u Nišu o kojoj bruji domaća javnost izazvao sin jednog od načelnika MUP-a Srbije.

Stojanović je u sinoćnjem Utisku nedelje kazao da je Andreja Prekljušaja(12) i Dejana Ilića(48) u noći 4. januara usmrtio Nemanja Stamenković (19) čiji je otac jedan od važnijih ljudi u MUP-u Srbije.

– To je neverovatna stvar. Sin jednog od načelnika smene u operativnom centru MUP-a, u 29. novembru, kome je otac kupio “besni” auto zgazi jednog čoveka, oca troje dece, i jedno dete koje pripada Albancu, časnom čoveku koji je u Nišu odolevao svim izazovima – rekao je general u penziji, očigledno dobro obavešten.

– Skandalozno je da odmah sutradan aktuelni ministar unutrašnjih poslova i direktor policije dolaze u Niš i kažu da je to bilo planski i unapred planirano. Nije to prvi slučaj u Nišu – naglasio je Stojanović.

Na ove informacije, prilično zatečena, Olja Bećković je izustila “znate li da ovo što ste Vi sada izgovorili nije rekao niko, nigde u javnosti”, na šta je Stojanović slegnuvši ramenima odgovorio “pa, eto”.

Smena načelnika saobraćajne policije u Nišu posle tragične saobraćajne nesreće

Čitajte Luftiku na Google vestima

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

455 Shares
455 Shares
Share via
Copy link