Poznati Vesti

“Radoznalost ubija ljude”: Cane “Partibrejkers” prvi put nakon napuštanja “Utiska nedelje”

cane-napustio-utisak-nedelje

– Radoznalost ubija ljude – odgovorio je frontmen benda “Partibrejkers” Zoran Kostić Cane na pitanje zašto je napustio “Utisak nedelje”.

U intervjuu za “Politiku” Zoran Kostić Cane se prvi put oglasio nakon što je uvređen napustio poslednji “Utisak nedelje”, i to na samom početku emisije.

– Neka ih i dalje zanima. Radoznalost ubija ljude. Čačka ih tamo gde đavo često bude – izjavio je Kostić u za “Politiku”.

Podsećamo, muzičar je napustio “Utisak nedelje” bez objašnjenja šta je konkretan razlog.

– Hvala što ste došli večeras ovde, iako me ne čujete – rekla je voditeljka Olja Bećković, prilikom predstavljanja Kostića među gostima.

– Stvarno, čitam ti sa usana, kao da pričamo pred svima u poverenju – odgovorio je Cane, na šta je Bećković odgovorila da “pričaju u poverenju”.

Kostić je uzvratio Bećković da “može da se titluje”.

Voditeljka je ponudila Kostiću da pređe da sedi na stolici koja je bliža njoj, kako bi je bolje čuo ili da “kupi aparat za sluh”, na šta je on odgovorio da ga Bećković “napreže već” i da “počnu da pričaju normalno”.

– Pa možete vi da se prebacite ovde (pokazujući na stolicu koja je bila bliža njoj). Da pričamo normalno je da vi počnete da se ponašate normalno i da ne vičete na nas od početka – izjavila je Bećković.

– Šta? – kratko je izjavio Kostić.

Nakon tog razgovora usledile su reklame, nakon kojih Zoran Kostić više nije bio u studiju.

Izvor: Politika, Nova

Kako zvuči kada SNS bot sa naučenim govorom zatrokira u programu uživo

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link