Magazin Srbija

Kako zvuči kada SNS bot sa naučenim govorom zatrokira u programu uživo

utisak nedelje botovi

Poslednji Utisak nedelje autorke Olje Bećković u najvećoj meri se bavio slučajem Jovanjica i tvrdnjama Veljka Belivuka o vezama njegovog kriminalnog klana sa ljudima iz vrha vlasti.

Gosti su bili sudija Miodrag Majić, advokat Zdenko Tomanović i novinarka Jelena Zorić, a opšti zaključak je da je tužilaštvo u najmanju ruku trebalo da ispita njegove navode. Govorilo se i o hajki koju vlast vodi protiv policijskog inspektora Slobodana Milenkovića, koji je razotkrio plantažu Marihuane u Jovanjici.

Zatim su se u program uključile dve gledateljke, očigledno simpatizerke SNS, sa napamet naučenim govorom. I tu nastade problem…

– Olja ja bih vas zamolila da li možete da pitate Tomanovića kako inspektor Milenković sebi može da priušti najskupljeg advokata kakav je on, odakle mu tolike pare i gde još u svetu advokat jednog osumnjičenog policijskog inspektora gostuje po televizijama i bavi se politikom – uključila se u program jedna gledateljka. .

Usledilo je pitanje Olje Bećković za šta je tačno osumnjičen inspektor Milenković i onda je razgovor tekao ovako:

Gledateljka: Pa…

Bećković: Slobodno recite.

Gledateljka: Da…

Bećković: Pa šta „da“, za šta je osumnjičen inspektor Milenković?

Gledateljka: Pa osumnjičen je u predmetu Jovanjica.

Bećković: On je osumnjičen u predmetu Jovanjica? Dobro je, dobro je, lepo je što, ipak, gledate ove kanale. Možda ćete shvatiti za šta nije osumnjičen i u čemu je zapravo učestvovao.

Zatim se uključila još jedna simpatizerka SNS.

– Da se osvrnem na jednu važnu stvar, a to je sledeće… Bez obzira na sve ove neistine, laži i spinovanja, naročito ona koja dolaze sa vaše televizije, mi građani Srbije smo sigurni da će ova vlada pred kojom su veliki izazovi i teška vremena imati snage i jedinstva da učini ono što je potrebno za našu zemlju i našu Srbiju – rekla je gledateljka koja se uključila u program.

Na pitanje voditeljke, šta bi to recimo bilo, ona je nastavila sa svojim pripremljenim tekstom:

„Vučić vodi politiku u kojoj nema mesta stranačkim interesima“.

Pokušaj Bećković da razgovor vrati na temu, pitanjem da li misli da je potrebno da tužilaštvo ispita navode Belivuka, završio se ovim rečima:

„Vi nikada razumeti nećete, a što mi građani itekako razumemo. Hvala lepo prijatno“.

Kako je pomenuta scena izgledala u programu uživo pogledajte OVDE.

Izvor: Nova

Predsednikove influenserske aktivnosti za dežurne botove uz kiflice i bombone

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
168 Shares
168 Shares
Share via
Copy link