Magazin Novi Sad

Mlađani Balašević parkira svoj džip di ‘oće

Džip u vlasništvu Alekse Balaševića, sina popularnog novosadskog kantautora Đorđa Balaševića, primećen je više puta na Keju, parkiran na travnjaku.

Prema pisanju NS hronike mladi Balašević često trči na trim stazi Beogradskog keja u Novom Sadu, a svoj automobil redovno parkira na travnjaku.

– Više puta sam ga prijavljivao inspekciji, međutim, on se i dalje ponaša kao da je travnjak na Keju njegovo dvorište! To što mu političari dolaze na slavu ne daje mu pravo da se ovako ponaša – javio je čitalac NS hronike.

balasevic-dzip
Džip Alekse Balaševića;
Foto: NS hronika/privatna arhiva

Prijateljstvo porodice Balašević i čelnika gradske i pokrajinske vlasti podiglo je prašinu u javnosti, nakon što su objavljene fotografije sa porodične slave.

Đorđu Balaševiću su tada mnogi zamerili što ugošćava upravo one koje najoštrije kritikuje na svojim koncertima, nazivajući ga oportunistom.

Đole Balašević: Čuvaj mi Bože Novi Sad

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • da da sin velikog pacifiste i pomiritelja, jednog postenog i realnog coveka koji je samo glasan kad treba pljuvat po srbiji

    • Pljuje po takvima kao što si ti nas normalne i poštene zaobiđi….u širokom luku.

  • Ma Aleksa je retko dobar i posten covek. Veci Hriscanin svih nas… kako god parkir’o 🙂

  • kako on zna kso njemu dolazi na slavu, i jel ti bas smeta sto je stao na travnjak u gradu u kome je parking jedan od vecih problema.

    • Moronko, parkiranje na travu je zabranjeno i na keju te pokupi pauk vorp brzinom čak i ako si sendvičar.

  • …tuga,kad,beda…ocigledno su tata I mama propustili da vaspitaju naslednika,a on besvestan umislio da mu se moze jer su mu mama I tata Balasevici…:(

  • Niko ne može da te „pos.ere“ kao sopstveno dete.A Balaševićeve kritike nisu išle na račun ove ili one vlasti već svih bahatih ubica,lopova i vucibatina koje god boje bili.

1.2K Shares
1.2K Shares
Share via
Copy link